:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Въпрос за АГУ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
anton76
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за АГУ

Мнениеот anton76 » Нед 31 май 2009 22:14

Здравеите смятам да слагам АГУ на колата Голф 3, АБУ Мотор 1.6, 75 коня.Искам автоматично да минава на газ, индикатор в купето колко газ остава в бутилката.Бутилката да е малка или да влиза на местото на резервната гума .Цената има значение и да бъде в Бургаски регион .Някои ако е слагал скоро да каже приблизителни цени на газово с монтаж всичко.Благодаря предварително

Последна промяна от group® на Пон 01 юни 2009 10:31, променено общо 1 път.
Причина: Преместена

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за АГУ

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 31 май 2009 22:17

Колега по-добре си сложи газов инжекцион вярно, по-скъпичко е малко обаче колата ще ти работи по-добре и няма да ти пука клапана.Едно приятелче има същия голф и е без газов инжекцион, в рамките на 1 година колата се промени тотално от към работа на двигател! Моето мнение е ако искаш да караш кола или газов инжекцион или няма смисъл да се занимаваш
Конкретно цените с газов инжекцион не повече от 1000 лева!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 01 юни 2009 0:19

колега , аз до сега не съм чувал някъде да покриват твоите изисквания .. :shock
или съм слабо информиран или са завишени...

ПП:очаквах накрая да кажеш че искаш да прави свирки и да има химическа тоалетна mhihi

според мен не се занимаваи с обгазяване или ако все пак решиш , задължително газов иДЖекцион :beer

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Пон 01 юни 2009 8:14

-

Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 8:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 01 юни 2009 8:36

Темата е по - скоро за газовия раздел. Иначе всичко може да се монтира срещу определена сума разбира се.

Потребителски аватар
pitbula90
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pitbula90 » Пон 01 юни 2009 10:27

ABU е с моноинжекция и не ти трябва газов инжекцион.Да ти сложат едно обикновено газово и си готов аз сам с обикновено и вече една година и нещо няма проблеми

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пон 01 юни 2009 23:59

С всичките тез екстри, които искаш цена под около 600-650 лв за турска уредба и около 750-800 за италианска май няма кой да ти даде... mhihi

Потребителски аватар
anton76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anton76 » Сря 03 юни 2009 18:15

Според мене изискаванията които имам са си савсем нормални все пак сме 2009 г.Тези дни имам ходене до Бургас в един два сервиза ще пиша разбира се какво е станало .Поздрави

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 03 юни 2009 21:51

Съвсем нормални са си, но и за екстрите по колата от магазина доплащаш, нали? :012:

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Нед 21 юни 2009 15:55

IceHeart написа:Колега по-добре си сложи газов инжекцион вярно, по-скъпичко е малко обаче колата ще ти работи по-добре и няма да ти пука клапана.Едно приятелче има същия голф и е без газов инжекцион, в рамките на 1 година колата се промени тотално от към работа на двигател! Моето мнение е ако искаш да караш кола или газов инжекцион или няма смисъл да се занимаваш
Конкретно цените с газов инжекцион не повече от 1000 лева!

какев газов инжекцион те е подгоним на АБУ мотор бе колега? :screwy :screwy това е моноинжекция!като не си наясно недеи пиши глупости,че и децата ще ти се смеят mhihi mhihi mhihi ,по темата на колегата-уредба с тез екстри ще ти легне около 600лв.,ако нивомера си е на бутилката ще ти легне към 400-450 лв.,пък и вече едва ли в сервизите поставят ръчни превключватели газ-бенз.,освен ако не си с чист карбуратор!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 21 юни 2009 16:03

nikolai_an, добре бре като много знаеш, то по принцип всяка кола става без газов инжекцион в България всичко е възможно. Аз му казвам на колегата да си сложи ако иска да кара по-дълго колата и също така ще има по малко главоболия! Има хора карат Г3 1,4МИ с газов инжекцион. Но всичко е до :screwy така че ако иска да мине по-тънко нека да си кара без Г.И и ще му излезе по евтино, ако вземе и турско газово направо без пари ще кара колата mhihi нека колегата да прецени дали иска качествена работа на колата или да се сложи там газова ма квото стане стане после ще я продаде на друг да си чука главата той с нея! :banghead:

п.п Колега вземи си газово Ловато с изпарител Ловато, съответно ако имаш пари!? Може да си сложиш един Газов Инжекцион, ако ли не без него пак ще ти върви колата но определено имра разлика със, и без! За екстрите които искаш да ти сложат всичко се прави както казаха но трябва да си говориш с монтажниците. Желая ти късмет и дано ти я направят качествено :да:

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Нед 21 юни 2009 23:33

IceHeart написа:nikolai_an, добре бре като много знаеш, то по принцип всяка кола става без газов инжекцион в България всичко е възможно. Аз му казвам на колегата да си сложи ако иска да кара по-дълго колата и също така ще има по малко главоболия! Има хора карат Г3 1,4МИ с газов инжекцион. Но всичко е до :screwy така че ако иска да мине по-тънко нека да си кара без Г.И и ще му излезе по евтино, ако вземе и турско газово направо без пари ще кара колата mhihi нека колегата да прецени дали иска качествена работа на колата или да се сложи там газова ма квото стане стане после ще я продаде на друг да си чука главата той с нея! :banghead:

п.п Колега вземи си газово Ловато с изпарител Ловато, съответно ако имаш пари!? Може да си сложиш един Газов Инжекцион, ако ли не без него пак ще ти върви колата но определено имра разлика със, и без! За екстрите които искаш да ти сложат всичко се прави както казаха но трябва да си говориш с монтажниците. Желая ти късмет и дано ти я направят качествено :да:

Бе ти побърка ли се? :screwy

Какъв е смисъла да се реди ГИ на моноинжекция?!
Освен, за да се плащат повече пари, разбира се... и да киселееш, че караш с газов инжекцион...

Моноинжекционите си работят перфектно с обикновена уредба, стига всичко по мотора да е ОК.

Сума коли идват при мен с прехвърлени ангренажи, кофти аванс и още сума проблеми, обаче газта виновна. Е, в повечето случаи не е! :twisted:

Потребителски аватар
toman44o
Автомобил: VW VENTO
Двигател: ABS

Мнениеот toman44o » Нед 21 юни 2009 23:40

IceHeart написа:nikolai_an, добре бре като много знаеш, то по принцип всяка кола става без газов инжекцион в България всичко е възможно. Аз му казвам на колегата да си сложи ако иска да кара по-дълго колата и също така ще има по малко главоболия! Има хора карат Г3 1,4МИ с газов инжекцион. Но всичко е до :screwy така че ако иска да мине по-тънко нека да си кара без Г.И и ще му излезе по евтино, ако вземе и турско газово направо без пари ще кара колата mhihi нека колегата да прецени дали иска качествена работа на колата или да се сложи там газова ма квото стане стане после ще я продаде на друг да си чука главата той с нея! :banghead:

:063:

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Пон 22 юни 2009 10:24

абе колега,не ми казваи колко знам,ами недеи да пишеш глупости нещо като не ти е ясно и си неук!има една тема за газов инжеццион и принцип на работа,земи прочети малко из форума а не само да пишеш щуротии и да трупаш мнения!незнам изобщо дали има смисъл да ти обяснявам за Г.И ,защото едва ли би ме разбрал за какво стаа въпрос!Още един "философ"като тебе като каже на колегата с АБУ-то да си слага Г.И и като отиде в някои сервиз да изтърси този мохабет където ти го разправяш,и ако пък попадне на "точноте"хора да му сложат нужната газова уредба на цената на Г.И и виж какво става....затова колега МНОГО ТЕ МОЛЯ,за нещо за което"не си в час" по-добре недеи пиши-поне няма да се излагаш!!!

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Пон 22 юни 2009 16:12

nikolai_an - то може да се монтира ГИ и на моно, въпроса е, че е тотално безсмислено

Върни се в “Автогазови уредби”