Питане за Поло
- dalaverata
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за Поло
Колеги имам питане отностно газова уредба за Поло 6Н пълен инжекцион ми е 1.4кб. кажете ми мога ли да си сложа обикновенна газова уредба щото ми е много скъпа инжекционената? Благодаря ви предварително ???
- djurkov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за Поло
Ми става само да не си с пластмасов колектор.
- Daniel_Tsvetkov
- Автомобил:
- Двигател:
но 95% си с пластмасов колектор 

- dalaverata
- Автомобил:
- Двигател:
да колеги с пласмасов колектор съм!Но това пречи ли ми,че съм с такъв ? 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Ми не. Слагай обикновена газ, свиркай си.
Като гръмне и натроши на трески колектора пак си свиркай, вади 600-700 лв за нов колектор и пак си свиркай каква простотия си направил - хем си пак с обикновена уредба и пак може да гръмне, хем си платил повече пари, отколкото за инжекцион и така...
Има и на изплащане...
Като гръмне и натроши на трески колектора пак си свиркай, вади 600-700 лв за нов колектор и пак си свиркай каква простотия си направил - хем си пак с обикновена уредба и пак може да гръмне, хем си платил повече пари, отколкото за инжекцион и така...
Има и на изплащане...
- dalaverata
- Автомобил:
- Двигател:
Да бе колега прав си ама стига сега 600-700 лв. не биха ми се откъснали от сърцето за нов колектор айде няма нужда.А това за изплащането работа в Ти Би Ай Кредит и съм запознат,че може но много пари са тва пък и имам вече два кредита стигат ми толкова,но мерси много за информация!!! Ще черпя по бира на следващата сбирка на клуба

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Добре... правим проста сметка:
най-евтиния ми ГИ е Dream Jet, който за 1000 лв е с включен годишен преглед и ГТП, които са отделно 30 лв иначе..
550 лв за уредба обикновена + 30 лв за регистрацията са 580...
Сега като сметнеш свещи+кабели+капачка+палец ~ 200 лв, които при ГИ не е задължително да смениш точно на момента, а за обикновената газ си е направо задължително...
И кво стана - 220 лв разлика?
най-евтиния ми ГИ е Dream Jet, който за 1000 лв е с включен годишен преглед и ГТП, които са отделно 30 лв иначе..
550 лв за уредба обикновена + 30 лв за регистрацията са 580...
Сега като сметнеш свещи+кабели+капачка+палец ~ 200 лв, които при ГИ не е задължително да смениш точно на момента, а за обикновената газ си е направо задължително...
И кво стана - 220 лв разлика?

- dalaverata
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам колега за тази Дреем Джет дали е най-евтината,но на мен ми предлагаха неква Българска за 1000лв. иначе тия Италианските дето са Ловато или незнам как беха ми искат 1800лв.На мен колата ми струва 3000лв. тва си е чисто наполовина и отгоре затова пуснах питане за обикновенната газ дали мога да сложа
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Български има и на 890.
Ловато ми е на 1450, а аз дори го монтирам скъпо... ти тия цени къде ги гледаш не знам.
А всъщност що ли се хабя - троши си главата и тва е!
Ловато ми е на 1450, а аз дори го монтирам скъпо... ти тия цени къде ги гледаш не знам.
А всъщност що ли се хабя - троши си главата и тва е!
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Напиши в търсачката "гърми" или "гръмна" и ще извади 999 теми. Прочети след това тия хора колко са дали за колектор, дебитомер, майстори, диагностика и т.н и ще си отговориш кое е много пари и кое е малко. А отнотно това, колко струва колата - не е критерий. Тя и мойта струва 1500лв, ама съм дал само за гуми, консумативи и дребни ремонти за 1 година 1000лв+ и не съжалявам.
Върни се в “Автогазови уредби”