Проблеми с голфа
Проблеми с голфа
Здравейте ,имам голф 2 1,6 PN със сменен благодарение на колегата Люси карбуратор и газова ловато,пуснал съм тема във техническия за голф но проблема ми може да е и в самата газова уредба.А самия проблем е че след настроика колата върви сравнително добре но след ден два нещо се променя започва да става мудна да няма мощност и да бучи във високите обороти.Направи ми впечатление че ако се направят настроики на почти пълна бутилка когато газта намалее оборотите леко падат и колата губи мощност . Не знам какво да правя не мога всяка седмица да ходя на газаджия да я регулира.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблеми с голфа
Мембрани на изпарителя или запушен филтър в клапанчето 

мембраните са сменени миналата година старите които махнах изглеждаха като нови ,филтарчето също е сменяно преди около 5000 километра,но пак ще го сменя.Чувал съм че е възможно сондата в бутилката да смуче не както трябва но не знам как да проверя.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
И това е възможно - особено ако е от старите сонди на Ловато - едни с много малък капак...
Ако е така - изхарчваш газта, разглабяш сондата и ще видиш на основата на тръбичката, през която взима газта има три болтчета за шестограм - натягаш ги, сглабяш обратно сондата и би трябвало да си решиш проблема
Ако е така - изхарчваш газта, разглабяш сондата и ще видиш на основата на тръбичката, през която взима газта има три болтчета за шестограм - натягаш ги, сглабяш обратно сондата и би трябвало да си решиш проблема

Вчера смених пак филтара на газовия клапан но проблема си остана . Като свърши газта в бутилката ще разглобя сондата и ще я огледам ,ако и там няма проблем ще пробвам с друг изпарител проблема е че моя е вакумен а другия е електрически и не знам как да го вържа.
Върни се в “Автогазови уредби”