проблем с easyjet
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с easyjet
здравеите колеги скоро си сложих ГИ на колата 1.4 АЕХ и като включа постояния + на компа и след изгасяне на колата и компа блокирва при повторно запалване и сега сам го свързал към другия + и компа се рестартирва при всяко гасене ,но често докато карам и колата минава ту на бензин ту на газ и незнам какво да правя моля ако някои е имал сащите проблеми или подобни да пише
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с easyjet
Как така блокира компа?! Какво точно се случва след изгасяне на колата?
Какъв е този постоянен + ?!
Минаването ту на газ, ту на бензин е по-скоро загуба на сигнала от датчика на хол, или откъдето там си взел сигнал за оборотите...
Какъв е този постоянен + ?!
Минаването ту на газ, ту на бензин е по-скоро загуба на сигнала от датчика на хол, или откъдето там си взел сигнал за оборотите...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с easyjet
значи като запаля колата и след това я изгася при повторно запалване светят всички диоди на ботона и нито обръща на газ нито мигат както би трябва да е реднно. А нали газовите имат един + които се прекъсва от контактния ключ и един който е вързан кам акумолатора - постоянен . Аз сам свързал и 2та към ключа за да се рестартира компа при изгасяне на колата .А за оборотите нямам маи оделен кабел мисля че взима сигнал от дюзите или има едни 3 кабела които никои неможе да ми каже за какво са но на единия идва + при подаване на контакт , ни като званях в софия в easyjet ми казаха че маи не се използвали
Последно избутана от chukacha на Пон 03 авг 2009 23:41.
Върни се в “Автогазови уредби”