Газов Инжекцион за Пасат 2.0 16v 9а мотор може ли
-
- Автомобил:
- Двигател:
Газов Инжекцион за Пасат 2.0 16v 9а мотор може ли
колеги може ли някой да ми даде съвет дали мога да монтирам Газов Инжекцион на Пасат 2.0 16в,модел 1992г.с механична инжекция на двигателя
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газов Инжекцион за Пасат 2.0 16v 9а мотор може ли
Moже, но първо цената от около 1900 лв ще те откаже предполагам...
След това ТПС, ламбда, стъпков мотор и като цяло механичната трябва да са повече от перфектни, иначе на газ гасне, плете обороти... мазало...
Личен съвет - не се занимавай с глупости, ако искаш газ - купи си кола карбуратор или електрически инжекцион... единтвения начин да спреш подаването на бензин на мех. инж. е да му спреш помпата, при което той започва да работи на сухо - нещо пагубно за него....
След това ТПС, ламбда, стъпков мотор и като цяло механичната трябва да са повече от перфектни, иначе на газ гасне, плете обороти... мазало...
Личен съвет - не се занимавай с глупости, ако искаш газ - купи си кола карбуратор или електрически инжекцион... единтвения начин да спреш подаването на бензин на мех. инж. е да му спреш помпата, при което той започва да работи на сухо - нещо пагубно за него....
- mIRIx
- Автомобил:
- Двигател:
колега те ако не са му добре стъпков мотор .... мазалото ще е и на бензин същото 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Не е точно така... има механични инжекции без стъпков мотор...
Общо-взето без стъпков механичната ще работи що-годе на бензин, може и да се закрепи да работи дори с изгорял стъпков...
Общо-взето без стъпков механичната ще работи що-годе на бензин, може и да се закрепи да работи дори с изгорял стъпков...
- mIRIx
- Автомобил:
- Двигател:
колега The_Machine имал съм ауди 100 с механична инжекция и по него време нямаше ГИ решението беше само с изпарител с контавакум 

просто обикновенна газова става. Аз съм така прсто една кихалка и става работата разхода е 8,8
Върни се в “Автогазови уредби”