:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

въпрос относно поставяне на газова уредбва

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

въпрос относно поставяне на газова уредбва

Мнениеот lucky7o » Чет 27 авг 2009 11:47

Здравейте,не знам дали точно това е правилния р-л но да попитам тук :) Двигателя е с код на мотора "ABS" искам да сложа газ,в момента на колата е махнато моното и е сложен карбуратор.Сега аз искам да махна карбуратора и да сложа смукателен колектор и дросел от голф 2 (1.8 гти 8в) Дали ще пасне директно колектора или трябва да се преправя? Мисълта ми е да се сложи колектора една плочка и колата да се кара само на газ. А точно този колектор мисля да сложа понеже ми казаха,че този тип двигатели най-добре се "държът" на газ. Някой,ако има други предложения,моля да сподели...
п.с Мислех да върна "моното' но нямам комп и инсталация,или да оставя карбуратора и да сложа направо газ...

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: въпрос относно поставяне на газова уредбва

Мнениеот lucky7o » Пет 28 авг 2009 7:41

:arrow:

nepreklonniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nepreklonniq » Пет 28 авг 2009 17:33

Направо си остави карбуратора и си сложи една плочка и си наред! И без това този мотор се газифицира лесно, но и лесно трупа грешки после - заради компа е! :) Пък ти щом си нямаш комп. и моното ти е заменено от карбуратор, нямаш никакви ядове после като сложиш газовото!

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Пет 28 авг 2009 20:03

Hristo Dimov написа:Направо си остави карбуратора и си сложи една плочка и си наред! И без това този мотор се газифицира лесно, но и лесно трупа грешки после - заради компа е! :) Пък ти щом си нямаш комп. и моното ти е заменено от карбуратор, нямаш никакви ядове после като сложиш газовото!

Днес купих колектора с дросела,сега остава да видим дали ще пасне :)

Върни се в “Автогазови уредби”