Газ на 2.3 VR5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Газ на 2.3 VR5
Ами споделете някой пражил ли е такъв двигател на газ? Задължително ли с газов инжекцион? Въобще всичко което би ми било полезно при избора на уредба сервиз за мантаж и др. Благодаря предварително 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газ на 2.3 VR5
100% ГИ, инак няма причина да не стане... (не съм правил такъв)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами от цялата информация която изчетох от темата и разгледах в нета като чели клоня към ГИ Бардолини и сервиза на Евро газ в Горна Баня. Цената за моя двигател е 1350 лева. Но тъй като тороидална бутилка, нивомер и външно зареждане на резервоара отива на 1500 лв. Като се обадих в сервиза ми обясниха, че са правили вече такъв двигател. Въпреки това за момента оше не съм се решил на 100 % и съм отворен за коментари предложения мнения и всичко което е по темата.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Доста клиентела имам, благодарение на Еврогаз
...
Все им хвалят майките...
Сериозно, разчети се повече за тях, да не ревеш после...
Мога да ти предложа Дрийм Джет на 1200 лв - компа пак е на БСМ, другото е внос от Италия.

Все им хвалят майките...

Сериозно, разчети се повече за тях, да не ревеш после...
Мога да ти предложа Дрийм Джет на 1200 лв - компа пак е на БСМ, другото е внос от Италия.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Имаш ли лев, слагай БРЦ, при това в сервиза на БРЦ в София или Пловдив, лошото е че заради тези 5 цилиндъра става дебела работата, ще идеш на не по-малко 2 бона, иначе ще си предоволен 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Че то 2 бона е Бигаз-та, която е класи над БРЦ-то 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Дай малко повече инфо за Дрим Джет, чие производство колко е гаранцията може ли тороидална бутилка нивомер и зареждане при резервоара и колко ще струва по-скъпо.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
The_Machine написа:Че то 2 бона е Бигаз-та, която е класи над БРЦ-то
Ако беше 4 цилиндъра, щеше да е на около 1500.Да речем че имам наблюдения върху доста марки, иначе работата ми е друга, не монтаж на газови или реклама и мнението ми е напълно безпристрастно!
Щом казваш-ок, аз понеже съм будала и си карам 6-така с БРЦ дето струва 2400-2500. В крайна сметка не аз слагам газ, а колегата, така че той да му мисли.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих да спомена нещо важно. Първоначално ходих в сервиза на Би гас в Павлово. Когато отидох там първо половин час се чудеха какъв е тоя двигател, после решиха че може и да стане но ще трябва удедба като за шестак и накрая с отстъпка ми обадиха цена от 2300 лева
Не знам за вас но на мен там не ми наравиха добро впечатление и дори да имам толкова пари за газ не бих я монтирал там!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колко конски сили е това VR5 ? 170 ли е ,ако е така ........просто забрави ГИ система от евтиния клас !Това дрим-джет повер-джет и т.н българо-полско-турско-китайски щуротии !Не бива да се правят експерименти с тая машина ,доста интересна задачка е конвертирането на Твоя автомобил с алтернативно гориво !Пращам ти на ЛС оферта за нашата система ,за да не правя реклама тука ,предполагам ще те заинтересува .
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
мисля че е 150 P.S
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре пращай да видим. Относно двигателя 150 коня е защото е 10 винтила не 20 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги без да правя каквато и да е реклама или нещо такова Ви моля да видите това www.lpgbg.com и да си дадете мнението.Благодаря Ви!
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Виждал съм газов инжекцин Фобос на Пасат VR5.Не съм го слагал аз, но не е нещо по-различно от тези с четирите цилиндъра-просто компютъра е 5 или 6 цилиндъра.Останалото е идентично.
П.П. С Фобоса Пасатката си работеше много прилично,макар , че много хора казват , че бил боклук-не е така.
П.П. С Фобоса Пасатката си работеше много прилично,макар , че много хора казват , че бил боклук-не е така.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам но ако това което пише в страницата която качих по-горе то този нов вид газов инжекцион ще излезе доста добар. Братушките пак са напред с материала както винаги - просто направено но адски здраво и надеждно!!! Ако някой има мнение по отношение на това да го сподели интересно ще е да се обсъди. Все пак уредбата е нова за българския пазар и малко хора знаят за нея, затова и няма мнения в нета.
Върни се в “Автогазови уредби”