колата взе да се държи странно. Днес пресметнах разход на гориво от около ~19/100 градско. Двигателя е 1.8 - 96 коня ако не се лъжа (полуинжекцион). Отделно имам съмнение, че от някъде изпуска, защото когато пусна парното и купето се изпълва с "приятната" миризма на газ... Бихте ли ми препоръчали къде в София мога да отида да я погледнат и евентуално отремонтират и какви пари ще ми струва горе доло? Благодаря
Проблем с АГУ. От някъде изпуска!
Проблем с АГУ. От някъде изпуска!
Здравейте,
колата взе да се държи странно. Днес пресметнах разход на гориво от около ~19/100 градско. Двигателя е 1.8 - 96 коня ако не се лъжа (полуинжекцион). Отделно имам съмнение, че от някъде изпуска, защото когато пусна парното и купето се изпълва с "приятната" миризма на газ... Бихте ли ми препоръчали къде в София мога да отида да я погледнат и евентуално отремонтират и какви пари ще ми струва горе доло? Благодаря
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с АГУ. От някъде изпуска!
Kaжи код на мотора и въобще каква е колата, с каква уредба си?
Такова понятие като полуинжекцион няма, както и 96 к.с. мотор на ФВ
Май-май само на 1-ви ще почивам, както се очертава...
Такова понятие като полуинжекцион няма, както и 96 к.с. мотор на ФВ
Май-май само на 1-ви ще почивам, както се очертава...
с риск много да се изложа... почти нищо не разбирам от коли засега. Къде мога да погледна кода на мотора за да Ви го кажа 
Голф 3 92 година 1.8... за другото... дал Господ да го разбера по някакъв начин и ще Ви кажа моментално
Голф 3 92 година 1.8... за другото... дал Господ да го разбера по някакъв начин и ще Ви кажа моментално
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
В големия талон на колата пише номер на двигателя - буквите (обикновено две или три) са кода.
Така, талона гласи двигател ABS, 1.8 93г 
На документа за газовата бутилка пишеше БВБ или БВГ като модел.
На документа за газовата бутилка пишеше БВБ или БВГ като модел.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
БВГ е акроним от "бутилка за втечнен газ" 
Предполагам е българска, но няма голямо значение...
Мотора е 90 к.с. моноинжекция
Ако искаш звънни на 2-ри след 12 ч. да се разберем да минеш през сервиза да я погледна
Предполагам е българска, но няма голямо значение...
Мотора е 90 к.с. моноинжекция
Ако искаш звънни на 2-ри след 12 ч. да се разберем да минеш през сервиза да я погледна
Върни се в “Автогазови уредби”