Здравейте,
можете ли де препоръчате къде в София мога да отида и да мина преглед на газовата уредба, съответно да ми се впише в паспорта на газовата. Защото се оказва, че предишния собственик е правил преглед, който отдавна е изтекъл.
В КАТ ми казаха, е паспортът трябва да го нося винаги в колата - вярно ли е?
Извинете ако разделя не е подходяш, ама.... а и в търсачката не открих нищо по темата...
годишен преглед на газова уредба
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: годишен преглед на газова уредба
sebastianz55 написа:Здравейте,
можете ли де препоръчате къде в София мога да отида и да мина преглед на газовата уредба, съответно да ми се впише в паспорта на газовата. Защото се оказва, че предишния собственик е правил преглед, който отдавна е изтекъл.
Извинете ако разделя не е подходяш, ама.... а и в търсачката не открих нищо по темата...
а на теб къде ти е извода на газовата?
щото зада те питат си мисля че е навън,което да ти кажа си е живо предизвикателство за полицаите да ти вземат някой лев
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Re: годишен преглед на газова уредба
sebastianz55 написа:Здравейте,
В СБА - Горубляне
ако нямаш паспорт ще ти направят и ГТП можеш да си минеш там
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стикерите дето ги лепят на бутилките означава че си минал преглед.Освен това се пише и се подпечатва и паспорта.
По закон ако не си минал преглед не би трябвало да ти заредят газ.Ако ти заредят и те хванат на място става много лошо.Последно си говорих с едно момче и ми каза следното.На него 100лв глоба като служител че е заредил бутилка на газова без преглед, на бензиностанцията 200ли бяха 400 непомня, и накрая и този с колата май бяха глобили.
До миналата година този преглед бе6е 12 или 14лв.
Минавайте прегледи да не ви боли главата.
По закон ако не си минал преглед не би трябвало да ти заредят газ.Ако ти заредят и те хванат на място става много лошо.Последно си говорих с едно момче и ми каза следното.На него 100лв глоба като служител че е заредил бутилка на газова без преглед, на бензиностанцията 200ли бяха 400 непомня, и накрая и този с колата май бяха глобили.
До миналата година този преглед бе6е 12 или 14лв.
Минавайте прегледи да не ви боли главата.
- kun4ev
- Автомобил:
- Двигател:
за зареждането
моя извод е сложен до гърлото за бензина и като си затворя капачето не се вижда 

- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Когато се минава на преглед, се прави и "преглед" на газовата. С други думи, миналата година, без да ми гледат колата, ми направиха "преглед" на всичко - със стикери на бутилката и с отбелязване в паспорта на газовата. Цената за ГТП е 25 лв. плюс 12 лв. за газовата. Плащаш и това е. Както с всичко останало. 

Върни се в “Автогазови уредби”