мнения за газов инжекцион BRC
-
- Автомобил:
- Двигател:
мнения за газов инжекцион BRC
някои кара ли с BRC газов инжекцион?
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мнения за газов инжекцион BRC
да, слагай, заслужава си парите 

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
За мен пък хич не си струват!
Бавни инжектори в стандартния кит (за читави се доплаща още доста... ).
Като технология са доста остарели, но въпреки това през някъде 2-3 години сменят абсолютно всичко, така че да няма поддръжка на резервните части - като се скапе нещо отиваш при тях, те те посрещат засмени, весели и ти предлагат новият им гига-ултра-як газов инжекцион с намаление примерно 100-200 лв (и все пак си остава една шапка с пари с превишена цена)
Като технология са доста остарели, но въпреки това през някъде 2-3 години сменят абсолютно всичко, така че да няма поддръжка на резервните части - като се скапе нещо отиваш при тях, те те посрещат засмени, весели и ти предлагат новият им гига-ултра-як газов инжекцион с намаление примерно 100-200 лв (и все пак си остава една шапка с пари с превишена цена)

За сервиза им в Дружба съм чел фермани с приключения. Всичките са негативни. По добре не слагай БРЦ, а избери друга марка. Каква ти е колата и с какъв двигател.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
The_Machine написа:За мен пък хич не си струват!
Сервизите в Пловдив и София са на един собственик, който е и официалния дистрибутор на БРЦ за БГ. За пловдивския имам наблюдения, там са ми много добри приятели. Резервни части има, никакъв проблем, даже в четвъртък гледах как ремонтират ГИ на около 10 год. На моя кола се беше прецакал един инжектор(5-годишен)- работеше, но изпускаше съвсвем малко газ-просто смених инжектора, не АГУ-то.
Инжекторите не са бавни

Относно компетентността, само ще намекна нещо-правят едни неща с мегаскуирт и газови инжектори..., газифициране на нискобюджетни проекти, даже някои колеги от форума са наясно с тези неща...а за нормални коли даже няма да говоря...
Има коли и коли, както ГИ и ГИ, всеки преценя дали нова Дачия(нямам нищо против марката, казвам го примерно) или нов Мерцедес, в случая не плащаш само за едното име...
Това всичко ти го пиша, за да си промениш начина на реклама, измисли нещо за да хвалиш твоето, вместо да обясняваш как всичко останало не става, че получава доста...
п.п. не съм газаджия, нито се занимавам с бизнес с агу, само карам на газ

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Ок, може би тогава това е политика на сервиза в София - лично там не съм ходил, казвам какво чувам от клиенти.
Какво против калибрацията на инжектори имаш?
И за Кейхин инжекторите ли говориш (за които се доплащаше мисля 100-200 лв) или за собствените разработки на БРЦ?
Проблеми с работата на инжекторите на студено няма, стига да са чисти - като се зацапат всичките започват да страдат при студеното прехвърляне на газ...
Дай ми пример за газифицирането на някоя кола с мега и газови инжектори? На каква кола е станало това и кой го е правил?
Мислил съм да започна да се занимавам и с БРЦ, но отношението на софийските им дистрибутори ме отказа, инак почти съм покрил всички масово разпространени инжекциони в БГ
, с Фобос и ДЕК не ми се занимава, Ланди Ренцо са ми малко криви и те като технология и цени, поне от това , което съм виждал като монтажи и използвани компоненти в китовете им...
Какво против калибрацията на инжектори имаш?
И за Кейхин инжекторите ли говориш (за които се доплащаше мисля 100-200 лв) или за собствените разработки на БРЦ?
Проблеми с работата на инжекторите на студено няма, стига да са чисти - като се зацапат всичките започват да страдат при студеното прехвърляне на газ...
Дай ми пример за газифицирането на някоя кола с мега и газови инжектори? На каква кола е станало това и кой го е правил?
Мислил съм да започна да се занимавам и с БРЦ, но отношението на софийските им дистрибутори ме отказа, инак почти съм покрил всички масово разпространени инжекциони в БГ

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
ок колега, но ще ти пиша на лични, че не съм сигурен дали е коректно да давам информация тук...
Върни се в “Автогазови уредби”