Прекъсва на минусовите температури
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прекъсва на минусовите температури
Проблема е следния , с ГИ съм Car Gas автоматично превключва на газ, но на минусовите температури при подаване на газ до долу прекъсва по оборотите, някой ако има обяснение ще съм благодарен ако го сподели.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Прекъсва на минусовите температури
На колко време и километри ти е уредбата? Може да са зацапани инжекторите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
на 1 година , към 10000 съм минал с нея ? искам да видя като се пооправи малко времето и сипя друга газ същия ли ще е резулатата
- Student_pravo
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също искам да попитам в тази връзка, забелязвам че напоследък на свободен ход и на газ колата работи доста неустойчиво. Усещат се вибрации, тресене, все едно работи на 2-3 цилиндъра. Оборотите не се мърдат, не играят, фиксирани са на 900. Като натисна леко педала на газта и се качат до 1100 примерно, част от неприятните вибрации и тресене изчезват, но пак се усеща че работи, все едно накъсва, а не гладко. Така е и при студен и при топъл двигател. Иначе откъм вървеж нямам никакви оплаквания. Като превключа на бензин, повечето от вибрациите и тресенето изчезват.
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
pepone написа:Проблема е следния , с ГИ съм Car Gas автоматично превключва на газ, но на минусовите температури при подаване на газ до долу прекъсва по оборотите, някой ако има обяснение ще съм благодарен ако го сподели.
И аз съм с такъв ГИ ,при мен проблема се оправи/засега/с напълването на бутилката догоре/съвет на Машината/
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
на 10000 иди си смени филтъра на газта може и от това да е пък и да не е скоро и заради него ще почне да ти прекъсва
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз се чудех дали не е заради този филтър , още няма как да го тествам ама под -3 градуса си прекъсва, може би газта дето сипах на петрол е боклук ма ще видиме
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Хубаво де, за пробата го свали, изтупай го и пак го сложи обратно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
не съм го гледал как се сваля, а по принцип е в гаранция всичко
- yoyoyovo
- Автомобил: VW Golf Rallye
- Двигател: 1H
- Контакти:
Напълни до горе бутилката или я надуй с компресор да дигнеш налягането на газта...избягвай да сипваш газ на:Петрол,Лук Ойл,Шел,Топливо газ...мое лично наблудение е,че газта на ОМV,Еко и Газтрейд е най добра...все пак като зареждаш газ наблудавай с какво налягане ти я зареждат ако е под 7бара по-добре спри и зареди някъде другаде...
- sedefcho
- Автомобил:
- Двигател:
yoyoyovo написа:Напълни до горе бутилката или я надуй с компресор да дигнеш налягането на газта...избягвай да сипваш газ на:Петрол,Лук Ойл,Шел,Топливо газ...мое лично наблудение е,че газта на ОМV,Еко и Газтрейд е най добра...все пак като зареждаш газ наблудавай с какво налягане ти я зареждат ако е под 7бара по-добре спри и зареди някъде другаде...
А да поптитам, каде аджаба се вижда на колко атмосвери ти зареждат газта? Каде има монометър на колонките за да се види налягането, защото на мен не ми е направило впечатление да има токово нещо там?
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
има на самата колонка е и наистина гледайте при по-ниско/високо налягане се нарушава сместа пропан-бутан и едното се сипва повече и после пишете "оти гоуфъ ни я ризачкъ кат ено време" 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Колега а на бензин сутрин като запалиш прави ли ти същия проблем!
-
- Автомобил:
- Двигател:
нямам проблеми на бензин, а както се и оказа над -2 градуса колата хвърчи на газ, проблема е под подобна температура, ако някой има идея защо се полуцава такова присецване да сподели за да може за в бъдеще да го оправя , отделно при -10 сама прехвърляше на бензин при подаване на газ додолу ?!
Върни се в “Автогазови уредби”