Приятели имам Голф3 1.4mi които от няколко дни ми пражи проблем с оборотите.Сложих му Метан и на метан няма проблеми а проблемите ми са че когато запаля кола на бензин оборотите му сами започват да се вдигат от 900 постепенно и стигат 2000 и започват да играят 1900-2100 оборота и не падат дори и да я карам само на бензин.Това е само на бензин.На Метан няма проблеми.Моля
проблем с оборотите на Г3 1.4
проблем с оборотите на Г3 1.4
Здравейте
Приятели имам Голф3 1.4mi които от няколко дни ми пражи проблем с оборотите.Сложих му Метан и на метан няма проблеми а проблемите ми са че когато запаля кола на бензин оборотите му сами започват да се вдигат от 900 постепенно и стигат 2000 и започват да играят 1900-2100 оборота и не падат дори и да я карам само на бензин.Това е само на бензин.На Метан няма проблеми.Моля
помогнете ми
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с оборотите на Г3 1.4
Имаш нужда от ламбда емулатор предполагам... стига тези, които са ти слагали метана да не са направили някоя уникална простотия като примерно на метан да са изключили стъпковия мотор... 
Re: проблем с оборотите на Г3 1.4
Като отидох втори път ми сложиха едно реле за рестарт на компа и оборотите на бензин паднаха на 900 и не се покачват а напротив започнаха да колебаят между 900 и 500 оборота.При това колата много тресе сякаш работи на 3 цилиндъра.На метан работи много добре и е с нормални обороти и не тресе и не прексъсва, както на бензин
Върни се в “Автогазови уредби”