Газ и карбуратор 2ЕЕ
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
Газ и карбуратор 2ЕЕ
Мотора е PN с електронния карбуратор.На бензин всичко е повече от перфектно,а на газ няма ниски обороти и в никой сервиз не могат да ги докарат.Накрая един майстор пипна нещо на карбуратора,колата заработи на газ и ми каза да си сменя карбуратора с обикновен,защото някаква клапа/май дроселовата/не отваряла!Кажете какво да правя
- KokoBoxer
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, имам Опел Кадет 1.8 с Pierburg 2EE - чудно ми е на какво да се дължи проблема ти. Преди 6 години си монтирах сам газовата - електрическа StarGas и досега всичко е 6. С плочка ли си или са дупчили карбуратора. Аз навремето като я слагах едва намерих плочка (горнен монтаж) и то БГ изработка-малко недодялана, но и до сега ми върши работа. Развъртял съм на 2/3 2-те врътки на тройника и съм регулирал оборотите на празен ход около 850-900 оборота с врътката на изпарителя и толкова с регулировката. Да не би някой от изпълнителните механизми по карбуратора да не бачка?, но пък това би влияло пове4е на бензин отколкото на газ... Ако ти е електрическа уредбата виж дали са ти навили пове4ко навивки около високоволтовия кабел към бобината .... имаше при мен и някакъв дъмпер на ключа за газ/бензин с който се "обучаваше" уредбата по определена последователност..
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
- KokoBoxer
- Автомобил:
- Двигател:
Бре
това линкче сигурно си го виждал, вземи провери и карбуратора ама щом на бензин не прави проблеми..................
http://www.carsoft.ru/avtorepair/2-ee.htm

това линкче сигурно си го виждал, вземи провери и карбуратора ама щом на бензин не прави проблеми..................
http://www.carsoft.ru/avtorepair/2-ee.htm
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”