Каде да си сложа газова във Пловдив?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Каде да си сложа газова във Пловдив?
Четох навсякъде из форума ама никаде не намерих отзиви за газаджии у филибето. Та при тия цени напоследък на бенца няма как ще слагам газова. За сега съм се насочил към ловато или брц бутилка за резервната гума ама незнам каде в Пловдив има читав сервиз да си монтирам. Моля споделете коментари за газмените в низината.
- Crazy_hatteR
- Автомобил: A6 C5 1.8T + Mk IV 1.6 + B3 1.8Mi
- Двигател: AEB 1.8T + AKL 1.6 SR + 1.8 RP
Здравейте , на последните си три коли съм слагал автогазова уредба само на едно място - ВААС ООД , сега сервиза им е на Рогошко шосе , след глухата линия веднага пресечката в дясно и на 50 метра по надоло се вижда сервиза в ляво от улицата . Доволен съм от момчетата - както аз съм пожелавал така са ми правили колиците .
Успех !
Успех !
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Каде да си сложа газова във Пловдив?
shindoff написа:Четох навсякъде из форума ама никаде не намерих отзиви за газаджии у филибето. Та при тия цени напоследък на бенца няма как ще слагам газова. За сега съм се насочил към ловато или брц бутилка за резервната гума ама незнам каде в Пловдив има читав сервиз да си монтирам. Моля споделете коментари за газмените в низината.
Аз след като разпитах 10 човека и всеки ми каза различен газаджия направо се видях в чудо. Всеки вика това е човека. Само той оправи еди какво си... Накрая отидох до един майсто в Кичука защото ми беше удобно близо "Вего Газ" и препоръчан от майстор в сервиз. Понеже я сложих днеска няма как да дам отзиви още. От монтажа съм доволен - бях там през цялото време и ми хареса как стана. Мисля, че има доста читави майстори така, че е трудно да се каже къде и кой е най-добре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jurri написа:Аз също разпитвах два месеца и повечето хора ме пратиха при газаджиите до новата сграда на университета,срещу Англииската гимназия.В понеделник отивам,да си слагам там,след седмица-две ще пиша отзиви.
Подкрепям напълно колегата,ако говорим за един и същ сервиз!С/у входа на новата сграда на университета на 4 км.) Преди около 3 години ми поставиха газова на ЛАДА-та точно там.Е,вярно втора употреба търсех,ама от всичките чаркалъци се оказа употребяван само корпуса на изпарителя (и той е ренцо ланди

П.С. като сложиш уредбата добре е да пишеш тука за инфо каква е,къде са я монтирали и дали си доволен от нея
Поздрави и успех!
- Crazy_hatteR
- Автомобил: A6 C5 1.8T + Mk IV 1.6 + B3 1.8Mi
- Двигател: AEB 1.8T + AKL 1.6 SR + 1.8 RP
- botevbeerboys
- Автомобил:
- Двигател:
Веско е добър майстор наистина.Приятели сме,но не за това го хваля.Върши си работата добре!Препоръчвам го на всеки!!spa написа:shindoff написа:Четох навсякъде из форума ама никаде не намерих отзиви за газаджии у филибето. Та при тия цени напоследък на бенца няма как ще слагам газова. За сега съм се насочил към ловато или брц бутилка за резервната гума ама незнам каде в Пловдив има читав сервиз да си монтирам. Моля споделете коментари за газмените в низината.
Аз след като разпитах 10 човека и всеки ми каза различен газаджия направо се видях в чудо. Всеки вика това е човека. Само той оправи еди какво си... Накрая отидох до един майсто в Кичука защото ми беше удобно близо "Вего Газ" и препоръчан от майстор в сервиз. Понеже я сложих днеска няма как да дам отзиви още. От монтажа съм доволен - бях там през цялото време и ми хареса как стана. Мисля, че има доста читави майстори така, че е трудно да се каже къде и кой е най-добре.
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
botevbeerboys написа:Веско е добър майстор наистина.Приятели сме,но не за това го хваля.Върши си работата добре!Препоръчвам го на всеки!!spa написа:shindoff написа:Четох навсякъде из форума ама никаде не намерих отзиви за газаджии у филибето. Та при тия цени напоследък на бенца няма как ще слагам газова. За сега съм се насочил към ловато или брц бутилка за резервната гума ама незнам каде в Пловдив има читав сервиз да си монтирам. Моля споделете коментари за газмените в низината.
И да споделя първи впечатления:
Изпарителя е ТАРТАРИНИ, бутилката 35л, автоматичен превключвател с 3 позиции. Колата е настроена по слух - доста добре според мен. Забелязах на газ оборотите да играят около с 20-30 нагоре надолу. Не винаги. Предимно в началото. Може да се дължи и на резетване на компа, не знам. Колата върви добре. Усеща се, че няма същия ряз както преди, но все пак набира.
Напълних 17.8л за 15лв. С тях изминах 160км (до отказ да върви на газ). 100км градско каране в предимно натоварени пътища и 60км извънградско. Това прави средно 11.19/100. Най-хубавото, е че компютъра отчете 11.2/100. Точност до 0.1 нещо което не съм и очаквал на бензин да не говрим на газ. За сравнение на бензин ми харчеше средно 10 смесен тип каране 50/50. Градско около 12 и извън градско около 8. Сега с газта нещата не са се изменили почти. Но за крайно твърдение е все още рано.
Ами това е накратко. Аз в момента съм доста радостен от това че себестойноста на 1км гориво падна от 0.2лв. на 0.1лв.
- spirof
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: ADR 1998
- Контакти:
знам няколко места на които работят добре
официалния представител на старгаз за пловдив-в двора на завод рекорд-николай харитев
срещу новата сграда на пловдивския университет-наско
веско в кичука на улица селиврия
сервиза на вносителя на ландиренцо за бг-на карловско шосе малко след зелената метан-станция в дясно
любо-беше на улица пекин,но сега се е преместил,за съжаление не знам още къде му е новото място
официалния представител на старгаз за пловдив-в двора на завод рекорд-николай харитев
срещу новата сграда на пловдивския университет-наско
веско в кичука на улица селиврия
сервиза на вносителя на ландиренцо за бг-на карловско шосе малко след зелената метан-станция в дясно
любо-беше на улица пекин,но сега се е преместил,за съжаление не знам още къде му е новото място
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shindoff написа:Разхода ми е 7,2 на 100км (60 градско, 40 извън) с постоянно отворен термостат. Засяках го при зареждане от пълна до пълна бутилка на една и съща колонка при едни и същи атмосферни условия. Направо се родих, та това си 6.2лв на 100км а преди беше 10.5
При мен файдата е доста по-голяма - средно на 100км - 8.6лв ГАЗ срещу 18.9лв бензин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
газова
колеги този ВЕГО /весо/ в кичука работи ли в неделя и има ли тел. за връзка
Върни се в “Автогазови уредби”