Пасат 91 -1.8ми-90к.с.
уредва ловтек-слагана в Агрус-Люлин преди 4години. Засега доволен с минимални забележки.
Въпроса ми е следния?
1. Въздуховода от двигателя към въздушния филтър е откачен от към корпуса за в.филтър.
2. вътре със свинска опашка е вързана някаква клапа, за да смуче въздух само от този заден отвор в корпуса за възд.филтър, а не отпред. Също така е откачен и въздуховода, който свързва системата зад емблемата отпред и корпуса за възд.филтър/там където е правоъгълно.
3. това правилно ли е, как би трябвало да е?
Не помня къде ми го направиха, но мисля че гаснеше като изключа от скорост на по-висока скорост? имам някакъв спомен че може и да е в Аргус.
Нормално как би трябвало да е. има ли знаещи?
питане за възд.филтър/газ
- bega4a
- Автомобил: opel_omega_b
- Двигател: X30XE_ manual
всичко което изброи така трябва да е защото когато караш с голяма скорост и като освободиш колата гасне от силната сруя която влиза от предния въздуховод за тожа се маха,клапата е вързана защото колата на газ иска постояннен поток на ваздух защото единия е по голям от другия и за да не се ебава разхода и вървенето тези два въздоховода се махат и клапшата се застопърява в едно положение
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
гасне
пак ми гасне, 130-160 като изключа и гасне, на 110-120 оборотите падат, може би от центровката е. А като е вързана клапата че да смуче отзад, ако свържа отпред въздуховода не би трябвало да има значение, нали?
Въздуховода от двигателя, ако го махна изцяло има ли опасност да попадне нещо в двигателя, или е по добре да си стърчи.А ако го оставя свързан към двигателя и с тиксо го запуша ще има ли проблем, или не е препорачително?
дайте акъл
Въздуховода от двигателя, ако го махна изцяло има ли опасност да попадне нещо в двигателя, или е по добре да си стърчи.А ако го оставя свързан към двигателя и с тиксо го запуша ще има ли проблем, или не е препорачително?
дайте акъл

- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
къде си?
къде си ти?
Върни се в “Автогазови уредби”