Запекла ми е дюзата на моноинжекцията. След 5000 км на газ от които десетина на бензин, когато обърна на бензин при рязко натоварване колата придърпва. На газ нямам проблеми.На стенда казаха че всичко е наред, само дюзата трябвало да се почисти във вана с ултразвук.Май трябва да се кара повече на бензин!?
В събота си смених бензиновия филтър-от стария изтече чернилка. Пробвах колата си придърпваше. Минах около 50километра и днес пробвах на отново на бензин.придърпването се беше загубило!!!!Възможно ли е да не ми е запечена дюзата и причината да е от задръстения филтър, или нещо друго си откача на Пасата?
запечена дюза на моно..( или нещо друго)
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
запечена дюза на моно..( или нещо друго)
Последна промяна от K22 на Вто 15 авг 2006 14:14, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- K22
цена
колко върви една нова, в Плевен почистването е 20лева
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- K22
промяна
Промени ли начина на каране, че вече не запича? Сподели!
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: промяна
kaloyan22 написа:Промени ли начина на каране, че вече не запича? Сподели!
Просто винаги паля на бензин,тръгвам,и след 500-600м прехвърлям на газ.Когато прецениш,че вече достатъчно само ти се е плацикал бензина в резервоара,пълниш една тубичка 10л с бензин,караш на бензин,докато го изгориш,сипваш в резервоара този от тубичката-и пак на газ.При мен не е спряна бензиновата помпа,затова е много важно да не я оставям без бензин,както и с такъв ,който е поизветрял,за да не изгори.
- K22
без добавки
С Вектрата зареждах бензин с добавки за почистване от Шел и ми изгоря бензиновата помпа -резервоара миришеше на химикал....
Аз само паля на бензин и после автоматично колата си преминава на газ, помпата винаги си работи, но за 5000 км съм изгорил максимум 10литра бензин.Дюзата не е запекла напълно, а е стеснена и на пълно натоварване бензина не достига и колата придърпва и първоначално при палене оборотите са нестабилни, но щом премина на газ всичко се стабилизира.
Аз само паля на бензин и после автоматично колата си преминава на газ, помпата винаги си работи, но за 5000 км съм изгорил максимум 10литра бензин.Дюзата не е запекла напълно, а е стеснена и на пълно натоварване бензина не достига и колата придърпва и първоначално при палене оборотите са нестабилни, но щом премина на газ всичко се стабилизира.
Re: цена
kaloyan22 написа:колко върви една нова, в Плевен почистването е 20лева
Къде в Плевен почистват дюзи?
Върни се в “Автогазови уредби”