Бях в сервиза в княжево. Действително човека изглежда изключително точен. Цената, която ми каза е 480 лв. + 20лв. за ключ със индикация за количество газ + 60лв. за емулатор ако се наложи /на мен ми се иска май да сложа за да е сигурация всичко/.
Смесителя е комбиниран тип с клапа ако гръмне да избие от там.
Тук четох, че по-добре да се сложи Ланди Ренцо изпарител. В сервиза ми казаха, че практиката им покава, че с Ловато се получава най-добри резултати като разход. Иначе за същата цена може и БРЦ да се сложи.
Какво мислите? В понеделник мисля да я газифицирам, но още се чудя относно изпарителя. Иначе 40 литрова пура пасва идеално отзад.
Ако се сещате за някоя тънкост, която може да изпусан, моля кажете!Само да добавя, че е ADY двигателя 2.0 115кс.
Монтаж на газова уредба на голф ГТИ - Вече е с газ!!!
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Монтаж на газова уредба на голф ГТИ - Вече е с газ!!!
Последна промяна от astragt на Сря 31 май 2006 8:41, променено общо 1 път.
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами колегите с такъв мотор да ти дадат съвет.
аз мога да кажа в моя случай до 2 дена ще го свалям мойто (рекламация) разхода не падна под 17 и нямам файда да карам на газ да не говорим че се едно карам голф 90-100 коня макс на газ
газовото е Ланди Ренцо със защити мащити, изпарителя някъв готин и той ама явно за такава кола Газов инжекцион е единствения вариант!
а и да ти кажа може чест да получаваш въпроси "как може на такава кола газово като искаш икономично земаш 1.4 -> 1.6" свиквай да ги игнорваш такива...
аз оня ден като ходих за последен тест майсторите слагаха на А3 АБТ 1.8 турбо газово и на Е класа 2-3 годишна газово ... интересно ми е на тях дали им ги задават тия въпроси
аз мога да кажа в моя случай до 2 дена ще го свалям мойто (рекламация) разхода не падна под 17 и нямам файда да карам на газ да не говорим че се едно карам голф 90-100 коня макс на газ
газовото е Ланди Ренцо със защити мащити, изпарителя някъв готин и той ама явно за такава кола Газов инжекцион е единствения вариант!
а и да ти кажа може чест да получаваш въпроси "как може на такава кола газово като искаш икономично земаш 1.4 -> 1.6" свиквай да ги игнорваш такива...
аз оня ден като ходих за последен тест майсторите слагаха на А3 АБТ 1.8 турбо газово и на Е класа 2-3 годишна газово ... интересно ми е на тях дали им ги задават тия въпроси
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Re: Монтаж на газова уредба на голф ГТИ
astragt написа:Бях в сервиза в княжево. Действително човека изглежда изключително точен. Цената, която ми каза е 480 лв. + 20лв. за ключ със индикация за количество газ + 60лв. за емулатор ако се наложи /на мен ми се иска май да сложа за да е сигурация всичко/.
Смесителя е комбиниран тип с клапа ако гръмне да избие от там.
Тук четох, че по-добре да се сложи Ланди Ренцо изпарител. В сервиза ми казаха, че практиката им покава, че с Ловато се получава най-добри резултати като разход. Иначе за същата цена може и БРЦ да се сложи.
Какво мислите? В понеделник мисля да я газифицирам, но още се чудя относно изпарителя. Иначе 40 литрова пура пасва идеално отзад.
Ако се сещате за някоя тънкост, която може да изпусан, моля кажете!Само да добавя, че е ADY двигателя 2.0 115кс.
Моята кола е GTI 2Е и от близо година карам на газ и сериозни проблеми съм нямал. Разхода си го бива, но ми е по-изгодно да карам на газ отколкото на бенц. Изпаритела ми е BRC и газовата ми излезе 460 лв. без емулатор на ламбдата, а с някакво реле което ресетва компа при изгасяне и палене на колата.
Разхода:
зимата 16-18/100 км. - градско на къси разстояния
лятото 12-14/100 км.
извън града в зависимотст от карането - 9-10/100 км.
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kashon написа:Driver аз съм горе долу на същия разход ама не виждам смисъл да седя на газ?? то като сложиш и бензина да палиш всеки път колата и то си идва почти същото?
а тая разлика зима - лете не е ли доста голяма при теб?? разбирам литър да падне ма при тебе идва 3-4 литра? все пак зимата като си на смукач си на бензин?
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Kashon написа:Kashon написа:Driver аз съм горе долу на същия разход ама не виждам смисъл да седя на газ?? то като сложиш и бензина да палиш всеки път колата и то си идва почти същото?
а тая разлика зима - лете не е ли доста голяма при теб?? разбирам литър да падне ма при тебе идва 3-4 литра? все пак зимата като си на смукач си на бензин?
Разликата е голяма, защото взех да зареждам САМО от бензиностанции OPET и разхода ми падна драстично!
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Kashon написа:Driver аз съм горе долу на същия разход ама не виждам смисъл да седя на газ?? то като сложиш и бензина да палиш всеки път колата и то си идва почти същото?

все пак аз още в началото ти казах да си караш на бензинец

- Plarol
- Автомобил:
- Двигател:
astragt малко инфо
Монтираха ми я в Надежда ул.Христо Силянов №71.На първо четене съм доволен макар че не съм разбрал разхода още
.След монтажа сипах на Shell 15лв в момента съм минал 110км и чакам да спре.Просто тази седмица бях в застои.За сега се държи добре,малките обороти са стабилни , за вървежа , спъна се малко но така е
.Бутилката е тип резервна гума BRC , само тя е втора употреба,изпарителя Ловато до 90KW (мисля си че за мен е малък но ще видия,ако трябва ще го сменя) , ключ автоматичен BRC , смесителя обикновен - вградиха го в съединението м/у филтъра и колектора , сложиха и предпазна клапа на кутията на филтъра.Общо 460 лв.Ако това с индикатора е вярно цената която са ти обявили е добра.

Монтираха ми я в Надежда ул.Христо Силянов №71.На първо четене съм доволен макар че не съм разбрал разхода още

- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Plarol написа:Минах 160км с 15лв при смесено каране.Утре пълня до горе
А емулатори на дюзата и на ламбда сондата сложиха ли ти? Също знаеш ли как и къде са ти сложили клапи ако кихне да избие? На мен ми предлагат на самата плочка, а съм виждал и решения с клапа на кутията на въздушния филтър.
А и каква цената ти излезе всичко?
Днес ще ходя да монтирам и аз в Княжево.
Върни се в “Автогазови уредби”