проблем - трудно пали на газ, получава се шум като кашляне от двигателя, докато го запаля. като все пак припали - щом докосна педала на газта - кашля, кашля и .... гасне ! същия проблем при ниска скорост и предавка - щом подам газ - кашля и "тръгва на зад" - видях се в чудо !
преди 20 дни смених изпарителя - резултата е същия....
ПОМОГИТЕЕЕ !
пак тия проблеми с палене на газ
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря за включването !
тъй - като не знам какво следва да е предварението - делкото ми го регулира майстора при поставяне на новия изпарител. предполагам се го е направил точно - човека имаше техника, но знам ли...
има моменти, когато като дам газ, все едно , че има недостиг на гориво и колата просто "включва задна", а има и моменти, когато върви ок.
тъй - като не знам какво следва да е предварението - делкото ми го регулира майстора при поставяне на новия изпарител. предполагам се го е направил точно - човека имаше техника, но знам ли...
има моменти, когато като дам газ, все едно , че има недостиг на гориво и колата просто "включва задна", а има и моменти, когато върви ок.

- Crazy_hatteR
- Автомобил: A6 C5 1.8T + Mk IV 1.6 + B3 1.8Mi
- Двигател: AEB 1.8T + AKL 1.6 SR + 1.8 RP
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefanoz написа:Аз съм със същия двигателПотърси стробоскоп и си направи центровката на газ..Ъгъла на предварение на запалване не трябва да бъде повече от 8,5 ...Малко трудно ще ти пали зимата,но пък става по-пъргав и сваля разхода на газ лятото

Върни се в “Автогазови уредби”