пасат 1.8 125кс какви са свещите за газ
пасат 1.8 125кс какви са свещите за газ
колеги карам пасат 1.8 125кс мотор,какви свещи да си купя за газ и дали има полза от тези по скъпите
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: пасат 1.8 125кс какви са свещите за газ
каквито са за бензин по каталог
Последна промяна от kris11 на Нед 18 ное 2012 18:36, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Продават разни били специално за газ ,но няма смисъл от тях, добър газаджия ми препоръча оригинални от фирмен сервиз за модела на колата каквито трябва да са ,като идеята е че повечето дето ги продават и се водят добри марки дори и по големите вериги магазини са китайски и не се знае качеството
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Има само една марка която си струва парите, казва се NGK, всички други марки са компромис и колата ще ти пали с повече въртене ( от личен опит ), а конкретния модел по каталога на NGK за тази кола е BKUR6ET, от официалното представителство на марката "Порше България" ти дават същите свещи, само че от едната страна пише Фолксваген, а от другата пише NGK и цената е по-висока. 

- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
+1 NGK като искам да добавя да бъдат иридиеви или платинени, тъй като електрода е много здрав и издържа на високи температури. Дават им до 100к да карат.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
blade84 написа:+1 NGK като искам да добавя да бъдат иридиеви или платинени, тъй като електрода е много здрав и издържа на високи температури. Дават им до 100к да карат.
За такива ли идва реч?
http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... delId=7933
На тая цена ще смени 4 комплекта от по 11 лв...

- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Аз съм купувал NGK Iridium 11 долара на свещ, от колега от форума който ги внася от америка, колко печели не ме интересува, та 4 броя бяха към 67 лева. Иначе по магазините ги продават на тая цена дето ти си пуснал. Та колата беше 1.8Т на газ.
Ако си търговски представител на НГК може да се изкажеш така крайно.Освен НГК съществуват Денсо което все още няма толкова ментета колкото НГК.А НГК-то кое да гледам на това,което да пише Мейд ин Франсе или Мейд ин Джапан? щото разликата между двете е от небето до земятаeurogas написа:Има само една марка която си струва парите, казва се NGK, всички други марки са компромис и колата ще ти пали с повече въртене ( от личен опит ), а конкретния модел по каталога на NGK за тази кола е BKUR6ET, от официалното представителство на марката "Порше България" ти дават същите свещи, само че от едната страна пише Фолксваген, а от другата пише NGK и цената е по-висока.

- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Не съм търговски представител на никой, а това със повечето въртене на стартера е ФАКТ, навий един Шампион на този Пасат и ще се увериш, ти си имаш 120 свещи, а аз правя диагностика на двигатели от 20 години, сменил съм толкова свещи колкото косми по главата нямаш.
Иначе всеки харесва различни неща, аз например марката чешките Бриск или бившите PAL, никога не бих купил, за мен са доказана подигравка с техниката, но всеки си знае, акъл не давам на никого, нито ми се спори.
Иначе всеки харесва различни неща, аз например марката чешките Бриск или бившите PAL, никога не бих купил, за мен са доказана подигравка с техниката, но всеки си знае, акъл не давам на никого, нито ми се спори.

- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
+1 за NGK. Карал съм дори и DENSO от VK серията, но от NGK съм най-доволен. Не продавам нищо, просто съм имал ядове и казвам с кои свещи колата ми работи най - добре. Инъче това за оригиналните свещи е факт ... от моята първите които извадих бяха с печат NGK от едната страна и VW от другата. Мисля, че инж. от Германия е смятал с дългите формули и знае по-добре 

Върни се в “Автогазови уредби”