Добрите/лоши газстанции в регион Горна-Лясковец-В. Търново
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Добрите/лоши газстанции в регион Горна-Лясковец-В. Търново
Почвам темата, който иска да се включва. Аз лично, преди месец бях доволен от Лукойл - Лясковец, но нещо става там.
Последна промяна от doktora на Сря 07 юни 2006 8:30, променено общо 2 пъти.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
doktora написа:Ехееее, че ние сме били много колеги в форума от региона Горна-Лясковец!Няма лошо, само дето не се познаваме. Трябва някой ден да се съберем на по биричка.
Stefanoz - радвам се че ти е харесала газта в Лясковец. Така е - добра е газта там и си заслужава да им станеш клиент, даже поддържат и добра цена на газта. А ти дали си същия за който си мисля че си - в Go Link ли работиш?Ако си същия, значи скоро ще ми се отдаде случай да се възползвам от обещаната от теб почерпка )))))))).
И понеже сме добри приятели с шефката на бензиностанция "Йоана", да ви кажа под секрет че и там от месец-два е доста добра газта. Щом шефката ми я препоръча - как не, за това от 2-3 седмици съм техен клиент понеже е по близко.И по разхода и по ускорението мога да кажа че шефката на бензиностанцията не ме е излъгала. Иначе преди това бях се отказал да пълня от там газ. И още нещо под секрет, ама все едно не съм ви го казал - близо около 1 тон газ се продава в момента на "Йоана" за денонощие.
Ааааа и още нещо се сетих - гледам от скоро бензиностанцията която е срещу "Йоана", но в посока Горна, сега е станала "Shell". Очудвам се и съм приятно изненадан , дано и горивото да им е качествено?!
doktora написа:Почвам темата, който иска да се включва. Аз лично, преди месец бях доволен от Лукойл - Лясковец, но нещо става там.
Затова ---> Колеги, газта на бензиностанция "Йоана" в момента е №1. Пак под секрет - говорим за над 2 тона продадена газ на денонощие в тази бензиностанция/газстанция.
НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА на газстанцията!!!
за трети път го пишеш.
даже и нова тема пускаш.
разбрахме
Върни се в “Автогазови уредби”