Пускам темата за да споделя първите си впечатления от работата на возилото на газ и да си поизясня някой въпроси които още са ми тъмни.
 Пускам темата за да споделя първите си впечатления от работата на возилото на газ и да си поизясня някой въпроси които още са ми тъмни.Та значи монтирах си газов инжекцион FOBOS, като с тороидална бутилка, нивомер на ключа ми излезе 1500 лева (все пак плащам като за 6 цилиндъра
 ). Първите впечатления са ми доста добри, върви като на бензин (не зная на кой режим е настроена уредбата), разхода ми е около 15 газ в града (София) и около 10-11 извънградско по магистралата. Предполагам че ако нв го ръчкам може да свали и още
 ). Първите впечатления са ми доста добри, върви като на бензин (не зная на кой режим е настроена уредбата), разхода ми е около 15 газ в града (София) и около 10-11 извънградско по магистралата. Предполагам че ако нв го ръчкам може да свали и още  Дотук добре сега да попитам за странностите които установявам:
 Дотук добре сега да попитам за странностите които установявам:1. Когато колта прехвърли на газ на място оборотите и са същите като на бензин, но когато работи на газ има по-големи вибрации на двигателя (това е само на място)! Дайте идея от какво може да е?
2. Установих, че ако газта е намаляла и е пред свършване при настъпване на по-високи обороти минава на бензин! Когато имам достатъчно газ няма никакъв проблем (пробвал съм го до над 5000 оборота но не до прекъсвач)! Та тук въпроса ми е дали всичко което описах в тази точка трябва да е така?
3. Първоначално ми бяха сложили газ за 10 лева и след като я изразходвах заредих догоре на ОМВ Бояна, като трябва да споделя, че газта от там мой ще излезе добра!!! Значи колата вървеше дота добре и разхода и беше 10 газ! Понеже тръгнах на море (и в момента Ви пиша от там де
 ) някъде около Сливен ми прехвърли на бензин, като ми сигнализира, че нямам газ! Спрях на една бензиностанция на Лукойл и заредих отново догоре! Веднага след тръгването започна да се случва следното - когато карам и понастъпя, първо се получава едно моментно дърпане назад, все едно някой ме е ритнал отпред (това става за около секунда, дори по-малко) и след това си върви нормално!!! Та сега да попитам дали съм попаднал на некачествена газ, защто преди това с другата газ нямах подобно нещо?
 ) някъде около Сливен ми прехвърли на бензин, като ми сигнализира, че нямам газ! Спрях на една бензиностанция на Лукойл и заредих отново догоре! Веднага след тръгването започна да се случва следното - когато карам и понастъпя, първо се получава едно моментно дърпане назад, все едно някой ме е ритнал отпред (това става за около секунда, дори по-малко) и след това си върви нормално!!! Та сега да попитам дали съм попаднал на некачествена газ, защто преди това с другата газ нямах подобно нещо? Ами колеги засега това са ми впечатленията, като съм изминал около 550 километра на газ, като съм доволен! Ще Ви бъда благодарен ако някой сподели мнение по въпросите които отразих по-горе! ПОЗДРАВИ