Предварително благодаря

rokera671 написа:Аз в момента минавам 100 км с 8 лв.Ти с колко ги минаваш на метан?А бутилките маи са и по тежички?
rokera671 написа:Аз в момента минавам 100 км с 8 лв.Ти с колко ги минаваш на метан?А бутилките маи са и по тежички?
кико пап написа:rokera671 написа:Аз в момента минавам 100 км с 8 лв.Ти с колко ги минаваш на метан?А бутилките маи са и по тежички?
колега дай да ти купя колата щом харчи толкова малкоили ни послъгвах
![]()
chakarov написа:Вече 2 години и половина карам на метан. Първо имах Пежо 306 с обикновена метанова уредба, но със стъпково моторче. Разходът беше около 4.5кг/100км. В момента съм с Пасат 1.8, 125к.с. и метанов инжекцион Бардолини. При положение, че колата тежи тон и половина, имам разход около 4кг/100км извънградско и около 5кг/100км магистрално (с по-висока скорост). Разказват се много митове относно износването на клапаните. Много зависи с какво масло се кара. Аз карам САМО с Равенол за метанови двигатели и нямам никакъв проблем. С Пежото навъртях 70 000км за 2 години. Никакви ремонти по двигателя! С Пасата смятам да врътна поне 300 000 и то основно на метан.
Изобщо не се чуди и слагай метановата. Между другото продавам предходната си метанова система (Ловато). Ако се интересуваш, пиши на ЛС.
rokera671 написа:chakarov написа:В.
Тука може да се спори поне 2 дена!!Нямам желание ,момчето сам да си прецени.Лично аз никога няма да сложа метан!
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта