Решен е проблема

Winner25 написа:Дюзите се изключватЕмулатор не знам дали ти трябва
Stenly написа:Ей толкова работа по тоя мотор и накрая с газ ли ще го накажеш ?
vwfena написа:Не ги изкл нека си върти, че иначе ще ти засъхнат мебраните на дюзите и после ще го хвърлиш. Поне така ми казаха като слагаха мойта и я оставиха да циркулира гориво.
vwfena написа:Инжекцион ли ще слагаш или обикновенна? Защото аз съм с инжекцион и като превключи на газ, бензина си циркулира и пак си се връща в резервоара.
Stenly написа:Повярвай изобщо не е по скъпо с две коли при условие че тази,която е на газ е САМО за возене скопена до неузнаваемост да те закара от точка А до точно Б. Аз поне съм така. Пасата си стои като ми се докара или трябва да пътувам пълна му резервоара с бензин и тва е. През цялото друго време ладата на газ . И за година и половина знаеш ли колко км направих точно с тая скопена лада,която е направена нарочно да не вдига повече от 50-60 км/ч ,разход около 6.5-7 на 100 в града, 1.2 двигател ?
Почти 50000 хил км . Е сметни го тва като пари и после и кажи дали не е оферта да имаш една работна кола на газ ?
Съвет: Не си слагай газова уредба на ПБ мотор. Намери си друга кола само на газ. Тва от мен.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта