имам пролем
- Antiloop
- Автомобил:
- Двигател:
имам пролем
Колеги,може ли някой да помогне.Имам Пасат 1.8 моно инж.(бензин газ).Имам следното питане,сутрин като запаля колата на газ няма проблеми,но като я покарам и я изгася след това не иска да запали все едно свършва газта или работи на 200-300 оборота и след това изгасва.На бензин не го прави.Ходих при газ сервез,но нищто не направиха.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами това се получава когато колата не е загряла добре и изпарителя е студен, съответно и сместа не се е затоплила и изпарила
и когато повторно на студен двигател запалиш колата се дави
може да има и причина - ако е много развито болчето за регулиране на празния ход, е възможно да пуска повечко газчица.
Но така или иначе изгасиш ли я студена и да я палиш после на газ в почти всички случай ще пали по-трудно и ще имаш проблеми.
Ако често го правиш това /да я гасиш студена/ прехвърляй я на бензин и я пали на бензин втория път.
Дано съм помогнал.
и когато повторно на студен двигател запалиш колата се дави
може да има и причина - ако е много развито болчето за регулиране на празния ход, е възможно да пуска повечко газчица.
Но така или иначе изгасиш ли я студена и да я палиш после на газ в почти всички случай ще пали по-трудно и ще имаш проблеми.
Ако често го правиш това /да я гасиш студена/ прехвърляй я на бензин и я пали на бензин втория път.
Дано съм помогнал.
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Автогазови уредби”