АвтоГаз в Бургас предложения???

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

АвтоГаз в Бургас предложения???

Мнениеот Nikolai Roev » Нед 11 апр 2010 10:53

Здравейте колеги смятам да слагам вече газова уредба че при тези цени на бензина и с мойта заплата заникаде не съм... Та аз не съм от Бургас , но съм от Поморие и повечето места в Бургас ги знам, така сега знам един сервиз след затвора посока меден рудник срещу Shell - TechnoGas се казва сервизът...за този знам че са доста добри ако някой е слагал там моля инфо...
Друг знам на 5ти колометър след автокъщите вляво мисля беше казва се Autogaz...
И още един знам зад стадион нефтохимик някаде в уличките беше за там незнам нищо кое как работят и цените...
Ако някои с повечко опит в слаганията познава други сервизи да казва ако може..
Мерси предварително...
Колата е пасат б4 2Е мотор 115коня 2.0i...

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Re: АвтоГаз в Бургас предложения???

Мнениеот Nikolai Roev » Пон 12 апр 2010 11:55

Айде бре никой и незнае...

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 12 апр 2010 12:09

Ами колега на стадиона се откажи.Ако питаш мене отиди в сервиза срещу 'Яна Лъскова".Влиза се навътре зад спирката на автобуса.Момчета са точни,отиди и ги провери.Виждал съм вкарана нова А8 за газифициране,значи са доста добри.Имат модерна техника и няма чакане(до брада).Ти си знаеш финансите,провери навсякъде и където те устройва.

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Roev » Вто 13 апр 2010 19:05

Мерси колега значи зад стадиона отпада...мисля първо да видя каква цена
ще ми дадът след затвора в сервиза ...

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Roev » Нед 18 апр 2010 9:36

:link

Потребителски аватар
h_andreev
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр. Бургас - VW Vento GT 2.0 2E 115hp 1993 ГИ: D.T.Gas GasTech 704

Мнениеот h_andreev » Пон 19 апр 2010 14:54

Точно в Техногаз (в комлука, преди шела в дясно) съм си слагал на моето Венто с мотор 2Е 115hp газова инжекция.

Сложиха ми полски инжекцион D.T.GasTech 704

Това беше през 2008-ма година юли месец. Доволен съм и досега. Работи проблеми съм нямал, минал съм около 45 хиляди километра на газ.

Препоръчвам сервиза.

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Пон 19 апр 2010 16:38

xalerrelax написа:Ами колега на стадиона се откажи.Ако питаш мене отиди в сервиза срещу 'Яна Лъскова".Влиза се навътре зад спирката на автобуса.Момчета са точни,отиди и ги провери.Виждал съм вкарана нова А8 за газифициране,значи са доста добри.Имат модерна техника и няма чакане(до брада).Ти си знаеш финансите,провери навсякъде и където те устройва.

А колега по какво съдиш че сервиза зад стадион нефтохимик не е добър????Познавам момчетата който работят там много добре и бих казал че работят много добре и точно.Относно това че си видял в сервиза срещу яна лъскова А8-ца.Аз видях при тях пък чистонова тойота тундра както и много други нови коли но това е друг въпрос.За мен зад стадион нафтекс момчетата работят много добре и точно имам приятели който са си слагали при тях газовите и са много доволни.А относно колегата с пасата който иска да слага газово ако искаш пиши ми на лично може да ти дам номер за връзка и да питаш колко пари ще ти излезе но доколкото знам газови инжекцион си е скъп.Не искам да убидя или засегна никого това си е мое лично мнение. :beer :beer :beer

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Roev » Пон 19 апр 2010 21:00

h_andreev написа:Точно в Техногаз (в комлука, преди шела в дясно) съм си слагал на моето Венто с мотор 2Е 115hp газова инжекция.

Сложиха ми полски инжекцион D.T.GasTech 704

Това беше през 2008-ма година юли месец. Доволен съм и досега. Работи проблеми съм нямал, минал съм около 45 хиляди километра на газ.

Препоръчвам сервиза.

Там са наистина добри обаче цените са доста високи, знам качеството е от значение но все пак и прарите :wink: още има време до заплатата така , че ...

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Roev » Чет 22 апр 2010 11:59

Днеска оставих колата в ТехноГаз да слагат ГИ тотала е 1150 лв с нивомер...до довечера ще е готова слагат ми италиаско газово FlyDjet...по новия модел на PowerDjet...дано си свършат работата като хората!

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Чет 22 апр 2010 14:14

Колега като вземеш вечерта колата пиши първите отзиви.
А колега по какво съдиш че сервиза зад стадион нефтохимик не е добър????Познавам момчетата който работят там много добре и бих казал че работят много добре и точно

Ами не съм го написал ей така-ако искаш мога да те запозная с един пич(много добър мой приятел),на който компа му е закачен на рамка заради Станимир и "големите майстори"там.А до колкото знам не е единичен случай.Крака ми няма да стъпи на тези прехвалени майсторчета.

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Чет 22 апр 2010 15:01

xalerrelax написа:Колега като вземеш вечерта колата пиши първите отзиви.
А колега по какво съдиш че сервиза зад стадион нефтохимик не е добър????Познавам момчетата който работят там много добре и бих казал че работят много добре и точно

Ами не съм го написал ей така-ако искаш мога да те запозная с един пич(много добър мой приятел),на който компа му е закачен на рамка заради Станимир и "големите майстори"там.А до колкото знам не е единичен случай.Крака ми няма да стъпи на тези прехвалени майсторчета.

Щом така мислиш ок за мен си работят добре хората там и си първия който чувам да се оплаква от там.А относно това което казвам че съм доволен,не означава че техногаз не са добри не съм чул някой да се оплаче и от тях ама попринцип съм доволен от сервиза зад нафтекс и не съм чул никой да се оплаче ти си първия който чувам.

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Roev » Чет 22 апр 2010 19:00

Вече съм горд собственик на ГИ :banana Тотала 1095 лв с 35литра бутилка копче за мерене на гаста и нивомер! Италианско газово FlyDjet.
Прикачени файлове
Изображение056.jpg
Изображение057.jpg
Изображение058.jpg
Изображение059.jpg

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 22 апр 2010 19:11

честито колега за газовото.

аз също съм за Станимир.
адцки съм довелен от тоя човек, имам 3 коли при него правени.
едната я карах 4 години без нито един проблем,другата я карах кратко без проблеми и сега карам пасата вече трета година без нито един проблем.
повечето ми приятели ги пращам там и са останали доволни.

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Roev » Пет 23 апр 2010 7:02

Обаче има едно нещо което ме приртеснява доста тракът ижекторите за гаста дали е нормално? от сервиза ми казаха, че е нормално и новите били така още в 2 сервиза ,питах и там ми казаха че било нормално...Нормално е ама и досадно :banghead:

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Пет 23 апр 2010 9:41

Nikolai Roev написа:Обаче има едно нещо което ме приртеснява доста тракът ижекторите за гаста дали е нормално? от сервиза ми казаха, че е нормално и новите били така още в 2 сервиза ,питах и там ми казаха че било нормално...Нормално е ама и досадно :banghead:

Найстина е нормално колега да тракат така.Да си я ползваш със здраве и да споделиш ако имаш проблем.

Върни се в “Автогазови уредби”