Здравейте колеги
Прочетох в нета ,че въпросната фирма има промоция на ГИ Power jet 1000лв с монтаж и се двуомя дали да не се възползвам от нея-обаче нямам инфо дали правят кадърно монтажа и настройката!Има ли колеги ползвали техни услуги-доволни или недоволни
Поздрави

Печенек Варна-отзивиза монтаж на ГИ
Re: Печенек Варна-отзивиза монтаж на ГИ
Няма ли колеги ползвали тази фирма-аз я мислех за голям фактор във варненското газифициране 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей, колега!И аз от 2-3 години търся читав /грамотен/ газаджия във Варна ама още не съм намерил. Иначе газови шамани колкото щеш. Тези са два пръста над средното ниво за града. Така,че отиваш на "тука има тука нема" Дано стане от първия път иначе
п.п.Като сложиш газовото / където и да е/ пиши тук та, дано открием нашия човек.
КЪСМЕТ!!

п.п.Като сложиш газовото / където и да е/ пиши тук та, дано открием нашия човек.
КЪСМЕТ!!
Здравейте,
Един път ходих за ремонт/настройка на показанието за ниво на газ. Сервиза в "Ситроен". Преди известно време пак се "разстрои" - на почти празна бутилка светят две диодчета. Отидох пак в сервиза, но "майсторът" го нямаше и никой не знаеше къде е. Да съм почакал малко.... Почаках 10 мин. и си тръгнах. Днес ходих пак. Дойде един човек и го гледа. Почти не разбрах какво иска да ми каже.... развален български говореше. Почаках пак за "майстора" - беше с клиент. Обяснението беше, че уреда показва така и това е правилно. Нищо не можело да се направи. Помисли ме за идиот, може би защото не знае че съм ел. инженер и такива обяснения не вървят
. Както и да е... може би не му се е занимавало. Поразтърсих се из града и намерих друга фирма със софтуер за моето газово. Много любезно се отнесоха и реших да мина вече към тях за профилактика и прегледи, понеже гаранцията ми от Вас вече изтече. На ул. Подвис е мястото.
Лек ден.
Иван Ботев
Един път ходих за ремонт/настройка на показанието за ниво на газ. Сервиза в "Ситроен". Преди известно време пак се "разстрои" - на почти празна бутилка светят две диодчета. Отидох пак в сервиза, но "майсторът" го нямаше и никой не знаеше къде е. Да съм почакал малко.... Почаках 10 мин. и си тръгнах. Днес ходих пак. Дойде един човек и го гледа. Почти не разбрах какво иска да ми каже.... развален български говореше. Почаках пак за "майстора" - беше с клиент. Обяснението беше, че уреда показва така и това е правилно. Нищо не можело да се направи. Помисли ме за идиот, може би защото не знае че съм ел. инженер и такива обяснения не вървят

Лек ден.
Иван Ботев
Върни се в “Автогазови уредби”