Изпарителят ми се стопи!
Изпарителят ми се стопи!
Здравейте имам голф3 днес през деня го бях карал на газ но за 2 часа се прибрах до вкъщи и после като излязох и се опитах да го запаля.. запали но след около 2 минути започна да дими предницата и го изгасих, отворих капака и някакви пластмасови работи по изпарителя се бяха стопили.. ако някои разбира би ли ми обяснил какво се е случило .. благодаря предварително
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Изпарителят ми се стопи!
Е поне да беше казал каква ти е газовата, какъв е испарителя... отделно и кода на мотора..
Аз лично кафето го ползвам за пиене, не за гадаене... ама газаджиите може и за други цели да го ползват, не знам.
Аз лично кафето го ползвам за пиене, не за гадаене... ама газаджиите може и за други цели да го ползват, не знам.

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Най вероятно има едни Г образни пластмасови накрайници са се счупили (не стопили) просто от горещия антифрис така изглежда - много пара се вдига. Аз така бях с моя изпарите БРЦ - решението е тези пластмасови колена да се заменят с месингови, аз лично сам си ги смених и засега е добре 
Може и ако е електрически изпарителя ел.клапана да му игори намотката тогава почва да пуши , ама би трябвало да изгори бушона първо, както се казва ТРАБВА ДА СЕ ВИДИ

Може и ако е електрически изпарителя ел.клапана да му игори намотката тогава почва да пуши , ама би трябвало да изгори бушона първо, както се казва ТРАБВА ДА СЕ ВИДИ

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Или бобината на клапана се е разтопила вследствие късо/прегряване...
Ама и кафето и боба ги ползвам само за консумация
Ама и кафето и боба ги ползвам само за консумация

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Дай една хубава снимка на изпарителя, дай малко информация.
Гледай какви светила са се включили в темата ти
И те ако не разбират
Тва па сефте го чувам от изпарителя да се получи, както го описва все едно се е запалило отпред. Сега като се замисля баш на този клапан на изпарителя имам сложен бушон, а и на газовия.
Гледай какви светила са се включили в темата ти

Тва па сефте го чувам от изпарителя да се получи, както го описва все едно се е запалило отпред. Сега като се замисля баш на този клапан на изпарителя имам сложен бушон, а и на газовия.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kossel написа:Най вероятно има едни Г образни пластмасови накрайници са се счупили (не стопили) просто от горещия антифрис така изглежда - много пара се вдига. Аз така бях с моя изпарите БРЦ - решението е тези пластмасови колена да се заменят с месингови, аз лично сам си ги смених и засега е добреМоже и ако е електрически изпарителя ел.клапана да му игори намотката тогава почва да пуши , ама би трябвало да изгори бушона първо, както се казва ТРАБВА ДА СЕ ВИДИ

Върни се в “Автогазови уредби”