Нивомер на АГУ БРЦ
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Нивомер на АГУ БРЦ
Какво представлява нивомера на АГУ БРЦ, във формата на автомобилна гума? Един път работи а друг път не . видях че стигат до бутилката някакви кабели, може ли да не контактуват нещо. В купето ключа представлява копче в 3 положения и 4 светодиода ...понякога като я напълня на макс светят 4те , а друг път само единия и то мига !!! Колата е внос от Италия и там е слагано АГУто. 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Нивомер на АГУ БРЦ
kossel написа:Какво представлява нивомера на АГУ БРЦ, във формата на автомобилна гума? Един път работи а друг път не . видях че стигат до бутилката някакви кабели, може ли да не контактуват нещо. В купето ключа представлява копче в 3 положения и 4 светодиода ...понякога като я напълня на макс светят 4те , а друг път само единия и то мига !!! Колата е внос от Италия и там е слагано АГУто.
Според мен е прецакан нивомера. И аз го имах същия проблем. След "оперативна намеса" и смяна на нивомера, всичкко е ток и жици вече
- turbogti
- Автомобил:
- Двигател:
При колегата не, че не показва, а показва, каквото си иска най-общо казано!
Мойта кола е от Италия и то с БРЦ тургано тамка
Като дойде твърдо показваше червено. И аз един ден като се заврях отдоле и гледам яко окислен кабелака (той беше с една фина буксичка... ужас). Поогледах аз, поумувах и го напраих, наклепах после яко със силикон да се не навлажнява веке и така си карах бая време с доста готини показания. После взе да ми прави като при тебе колега. Показва си каквото си иска. Пак ще се гмуркам да гледам какво става ама не му е дошло ред

Мойта кола е от Италия и то с БРЦ тургано тамка

Като дойде твърдо показваше червено. И аз един ден като се заврях отдоле и гледам яко окислен кабелака (той беше с една фина буксичка... ужас). Поогледах аз, поумувах и го напраих, наклепах после яко със силикон да се не навлажнява веке и така си карах бая време с доста готини показания. После взе да ми прави като при тебе колега. Показва си каквото си иска. Пак ще се гмуркам да гледам какво става ама не му е дошло ред

Върни се в “Автогазови уредби”