При монтажа на газовото ми промениха наизпреварването и сега разхода ми е13-15 градско и 9-10 извън Освен това сутрин не пали на бензин-първо трябва да позагрее Да върна ли ъгъла или е от нещо друго ? Голф 2 1.6 карбуратор mod edit: wili98
много голям разход, направо ужас за голф с 1,6 карбуратор. аз карах такъв голф и разхода ми беше 7-8 извънградско и до 10 градско. Ъгълът на изпреварване ми го направи един приятел който работеше в сервиз и по спомени беше 18. виж на диагностика на колко са ти направили центровката.
Много е 18, при мен ми го направиха 9..малко по трудно пали когато стане студено..но пък градско 8,5-9...извънградско 7-7,5...намери 1 стробоскоп и действай..
Направиха ми нова центровка име накараха да сменя в...я филтър и свещите да са с един електрод Двигателя е RF сега върви като бесен но дали ще свали разхода.....Ще засичам.
С спокойно каране по този път ми даде 6.8 при сменени кабели капачка и палец(свещите са на мин 30хил. Bosh, но електрода е цилиндър т.е. не е изострен), сега не знам ако ги сменя с NGK дали ще има резултат. Но на бенз без проблеми при спокйно каране дава 6