търся сервиз газ
търся сервиз газ
чух за фирмен сервиз на БРЦ в Дружба,между ОМВ и Соларис.Заслужава ли да се ходи?Ако са мърлячи казвайте,поне да не си губя времето
Или предложете някой свестен сервиз за този тип газови.Колата е Пасат 1,8 ми

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
газ сервиз
Бях в сервиза и съм много доволен
Записват ти час и 5минути преди часа излиза човек и те вика.техниката е много добра ,момчетата са мераклии.При мене беше свършил изпарителя и се наложи да го сменя с нов.Старият беше сложен под въздушния филтър срещу решетката и при висока скорост колата гаснеше.Помолих майстора да го преместят и сега е до акумулатора.При 110км/ч изключих от скорост-никакъв проблем.Цената за работа и настроика -20 лв.,изпарител brc-130 лв.,12 месеца гаранция.Телефона на сервиза е 35929788919.Най -много ми хареса че цените са определени,плаща се в офиса и няма пазарлъци с майсторите.Казаха след 1000км да отида пак за настрйка ,това е безплатно
Монтажа го направиха много пригледно и качествено.По мое мнение сервиза си заслужава.Работят само с газови,затова е хубаво да си провериш колата на бензин на друго място,те центровки на бензин не правят.

Re: газ сервиз
mitni написа:Бях в сервиза и съм много доволенЗаписват ти час и 5минути преди часа излиза човек и те вика.техниката е много добра ,момчетата са мераклии.При мене беше свършил изпарителя и се наложи да го сменя с нов. Телефона на сервиза е 35929788919.
Какъв ти беше стария изпаррител???
Върни се в “Автогазови уредби”