търся сервиз газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
mitni
Автомобил:
Двигател:

търся сервиз газ

Мнениеот mitni » Пон 04 сеп 2006 21:20

чух за фирмен сервиз на БРЦ в Дружба,между ОМВ и Соларис.Заслужава ли да се ходи?Ако са мърлячи казвайте,поне да не си губя времето :twisted: Или предложете някой свестен сервиз за този тип газови.Колата е Пасат 1,8 ми

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Вто 05 сеп 2006 8:32

Колега и аз чух за този сервиз. Един колега с Голф 3, каза че е доволен от тях, но други мнения не съм чувал досега. Ако все пак се навиеш да ходиш, после ще се радвам да споделиш мнение, че добри газаджии трудно се намират... :wink:

mitni
Автомобил:
Двигател:

газ сервиз

Мнениеот mitni » Вто 05 сеп 2006 12:10

Бях в сервиза и съм много доволен :D Записват ти час и 5минути преди часа излиза човек и те вика.техниката е много добра ,момчетата са мераклии.При мене беше свършил изпарителя и се наложи да го сменя с нов.Старият беше сложен под въздушния филтър срещу решетката и при висока скорост колата гаснеше.Помолих майстора да го преместят и сега е до акумулатора.При 110км/ч изключих от скорост-никакъв проблем.Цената за работа и настроика -20 лв.,изпарител brc-130 лв.,12 месеца гаранция.Телефона на сервиза е 35929788919.Най -много ми хареса че цените са определени,плаща се в офиса и няма пазарлъци с майсторите.Казаха след 1000км да отида пак за настрйка ,това е безплатно :D Монтажа го направиха много пригледно и качествено.По мое мнение сервиза си заслужава.Работят само с газови,затова е хубаво да си провериш колата на бензин на друго място,те центровки на бензин не правят.

VANKO57
Автомобил:
Двигател:

Re: газ сервиз

Мнениеот VANKO57 » Вто 05 сеп 2006 13:30

mitni написа:Бях в сервиза и съм много доволен :D Записват ти час и 5минути преди часа излиза човек и те вика.техниката е много добра ,момчетата са мераклии.При мене беше свършил изпарителя и се наложи да го сменя с нов. Телефона на сервиза е 35929788919.

Какъв ти беше стария изпаррител???

Върни се в “Автогазови уредби”