монтирах си газ на пасата(2,3 vr5).цяла година умувах, всякви хора ми се правиха на разбирачи че нямало да тръгне само с инжекцион ставало.Не казвам че съм открил топлата вода просто пиша за хора с такъв мотор ,че има и по евтин вариант. Колата си тръгна много добре с обик. газ BRC.и емулатор.Разхода ми е 9-9,5 извън градско 11 - 12 градско, колата си е пъргава имам си нормални обороти.
За колегите твърдо за газов инжекцион- знам кое е наи-добре ама не мога да отделя 1000 - 1400 лв а сега се разминах със скромните 300лв.по добре обикновенна агу от колкото тъп ГИ от 400 500 лв.Простите неща работят добре когато са направени както трябва.
2,3 vr5 работи перфект с обикновена агу
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: 2,3 vr5 работи перфект с обикновена агу
И сега какво? Пусна тема да се похвалиш, че си успял да е*еш дявола?
Иначе е ясно на всички, че пълна инжекция става с обикновена газова ама дали трябва е друг въпрос.
Иначе е ясно на всички, че пълна инжекция става с обикновена газова ама дали трябва е друг въпрос.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега браво все пак че се е получило и колата ти работи 
Позволи ми само да кажа нещо,което звучи много тъпо и банално,но е на база житейски опит.
Като нямаш пари да караш и поддържаш една кола,не си я купуваш.Защо си взел 2,3 като нямаш пари да я направиш като хората?Не казвам тука дали върви с ГИ или не,изобщо не знам дано ти върви безпроблемно колата,но някой път като нямаш пари за нещо не се напъвай с него просто.
Успех

Позволи ми само да кажа нещо,което звучи много тъпо и банално,но е на база житейски опит.
Като нямаш пари да караш и поддържаш една кола,не си я купуваш.Защо си взел 2,3 като нямаш пари да я направиш като хората?Не казвам тука дали върви с ГИ или не,изобщо не знам дано ти върви безпроблемно колата,но някой път като нямаш пари за нещо не се напъвай с него просто.
Успех
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ти хубава се похвали, че си успял, но питам аз къде точно в СТЗ я сложи, че съм родом от там да знам на моята AGZ къде да слагам газ 

- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
За мен също е странно да си вземеш резачка и да и сложиш газ.Много им се чудя на такива хора.Хем искаш яка кола да върви ама ще и сложиш газ.Аз за това не си купувам мощна кола защото нямам възможност да я подържам,а определено такава кола си иска пари за подръжка.Нищо лично към колегата пуснал темата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма лошо газ и на по-мощна кола,ама като правиш нещо по коалта го правиш както трябва,а не тука това така онова така няма пари за нищо и колата се разпада и я бутаме 200метра до кафето да идем с нея,ама имаме готина кола.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Типично на нашенски нахранихте колегата,а не трябваше
Човека споделя просто как се е получило.
Евала колега,дано да нямаш проблеми с газовото

Човека споделя просто как се е получило.
Евала колега,дано да нямаш проблеми с газовото

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Борбата за оцеляване е безмилостно жестока!Ама как го натресе това 2.3
Дано няма проблеми,но в предвид наблюдения и опит...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Никой не го е хранил,а просто казахме (аз и някои други) че не е нормално горивото да ти е проблем като си купил 2.3 5 цилиндъра на пасат.Тази кола върви с по-малки и по-икономични двигатели достатъчно добре с цел "придвижване".
Идеята е някой като прочте да се замисли "абе аз хубаво имам мерак,ама пари имам ли да подържам тази кола?"
Идеята е някой като прочте да се замисли "абе аз хубаво имам мерак,ама пари имам ли да подържам тази кола?"
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
didobonev написа:монтирах си газ на пасата(2,3 vr5).цяла година умувах, всякви хора ми се правиха на разбирачи че нямало да тръгне само с инжекцион ставало.Не казвам че съм открил топлата вода просто пиша за хора с такъв мотор ,че има и по евтин вариант. Колата си тръгна много добре с обик. газ BRC.и емулатор.Разхода ми е 9-9,5 извън градско 11 - 12 градско, колата си е пъргава имам си нормални обороти...
както виждаш разбирачи има и тук.
всичко е въпрос на настройка и плочка. и когато някой си свърши работата добре разбира се.
ако държиш на качество, каккто и си се спрял на брц, газов инжекцион за твоята е около 2000 и нагоре, заради 5-те ти цилиндъра
поддържай си изправна винаги запалителната система и смятам че ядове няма да има

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
pe6kata написа:didobonev написа:монтирах си газ на пасата(2,3 vr5).цяла година умувах, всякви хора ми се правиха на разбирачи че нямало да тръгне само с инжекцион ставало.Не казвам че съм открил топлата вода просто пиша за хора с такъв мотор ,че има и по евтин вариант. Колата си тръгна много добре с обик. газ BRC.и емулатор.Разхода ми е 9-9,5 извън градско 11 - 12 градско, колата си е пъргава имам си нормални обороти...
както виждаш разбирачи има и тук.
всичко е въпрос на настройка и плочка. и когато някой си свърши работата добре разбира се.
ако държиш на качество, каккто и си се спрял на брц, газов инжекцион за твоята е около 2000 и нагоре, заради 5-те ти цилиндъра
поддържай си изправна винаги запалителната система и смятам че ядове няма да има
Някои неща,трябва да се изживеят.Не могат да се опишат с думи

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
поне 20 пъти препрочетох мнението ти и никакъв смисъл не успях да открия, идея си нямам какво си искал да кажеш...
много харесвам хора които се изразяват кратко, точно и ясно. а когато нямат какво да кажат, просто не го правят...
много харесвам хора които се изразяват кратко, точно и ясно. а когато нямат какво да кажат, просто не го правят...
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
plamenpet81 написа:За мен също е странно да си вземеш резачка и да и сложиш газ.Много им се чудя на такива хора.Хем искаш яка кола да върви ама ще и сложиш газ.Аз за това не си купувам мощна кола защото нямам възможност да я подържам,а определено такава кола си иска пари за подръжка.Нищо лично към колегата пуснал темата.
Ти от къде си сигурен, че колата я е купил оня ден примерно. Извинявай много ама кой беше ти, че да кажеш кой на какво гориво да кара ми е много чудно. Какво да я прави тая кола, да я остави да изгние пред блока и вандалите да я ограбят или да я продаде за 1000 лева защото е 2.3, 2.5, 2.9....? Що да не сложи газ ? Ти би ли си продал колата която обичаш и обгрижваш за жълти стотинки, щото бензина е 2.50лв ??? Аз лично не бих, слагам газ било то обикновена или ГИ все тая няма да ме бърка стига да си карам колата

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
didobonev написа:монтирах си газ на пасата(2,3 vr5).цяла година умувах, всякви хора ми се правиха на разбирачи че нямало да тръгне само с инжекцион ставало.Не казвам че съм открил топлата вода просто пиша за хора с такъв мотор ,че има и по евтин вариант. Колата си тръгна много добре с обик. газ BRC.и емулатор.Разхода ми е 9-9,5 извън градско 11 - 12 градско, колата си е пъргава имам си нормални обороти.
За колегите твърдо за газов инжекцион- знам кое е наи-добре ама не мога да отделя 1000 - 1400 лв а сега се разминах със скромните 300лв.по добре обикновенна агу от колкото тъп ГИ от 400 500 лв.Простите неща работят добре когато са направени както трябва.
Хубаво е,че сте я направили с минимум средства

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Браво колега,какво като е газ нали е гориво.Четейки повечето мнения оставам с убеждението че според тях трябва да отида и да се застреляме,удавиме,обесиме и т.н за това че искаме да имаме повече кончета под капака,ама са тези европейски цени и български заплати няма как да нахраним тези коне и затови сменяме скъпото гориво с такова малко по евтино.Още един път колега дате кара колата навсякаде и си я подържай както трябва,поне задели от спестените пари за смяна на консумативите на време 

Върни се в “Автогазови уредби”