Здравейте
Какво включва прегледа?
Какво преглеждат?
Колко струва прегледа?
До сега не е минавано преглед на газовата уредба на тази кола.
Колко ще ми струва цялото удовоствие да пригодим газовата по законните норми ?
Предглед на газовата уредба
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Аз днеска, го минах прегледа. На булевард "Южен" в Пловдив има една ренгенова лаборатория където се гледат шевовете на бутилките. Там издават и дюкименти. 10 лв струва прегледа - искат да запалиш колата на газ и с един датчик проверява за изтичане. Оглежда и бутилката и проверява и около нея. За узаконяване на уредбата преди около година платих към 35 лв мисля. Сега цената не знам колко е. Там само се гледат бутилките на ренген и преглед на уредби и издаване на дюкиментите. Не са севриз. Доколкото знам и повечето газаджийски сервизи могат да издават паспорти...
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Като чета как болшинството колеги минават технически преглед на АГУ-то си направо ми
и
Аз получих паспорт на АГУ-то си още от фирмата, в която ми я монтираха преди ок 7 г. Всяка година минавам на преглед във сертифицирана фирма във Варна, където ми проверяват документите т.е. дали е належно попълнен паспорта за прегледа от предходната година и съответния стикер. След това идва човек с устройство, издаващо звук подобно на гайгеров брояч и проверява съединенията и маркучите, както в двиг. отсек така и при бутилката, като ме кара да дам включа в положение на контакт.
Вече един път ми сваляха бутилката и проверяваха състоянието на шевовете под налягане.
Цената на проверката е 10 лв. и стотинки, а сигурността и спокойствието нямат цена.

Аз получих паспорт на АГУ-то си още от фирмата, в която ми я монтираха преди ок 7 г. Всяка година минавам на преглед във сертифицирана фирма във Варна, където ми проверяват документите т.е. дали е належно попълнен паспорта за прегледа от предходната година и съответния стикер. След това идва човек с устройство, издаващо звук подобно на гайгеров брояч и проверява съединенията и маркучите, както в двиг. отсек така и при бутилката, като ме кара да дам включа в положение на контакт.
Вече един път ми сваляха бутилката и проверяваха състоянието на шевовете под налягане.
Цената на проверката е 10 лв. и стотинки, а сигурността и спокойствието нямат цена.
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
чак да кажа, че е сериозенkamo написа:TURL,
Къде мина преглед, че и на мен скоро ми предстои? Ама искам да е сериозен преглед, а не плащаш и бягаш...

Върни се в “Автогазови уредби”