Здравейте!
Решил съм да слагам газова уредба, защото в най-скоро време ще почнат да се въртят много километри на самата кола и е по-рентабилно.
Чудя се между марки Bardolini или Фобос или BRC
Бардолини от http://powergas.bg/, а ФОБОС от сервиза в Долни Богров.
BRC е на значително по-високи цени, но май били с японски материали ...
Търсих доста по нашия форум и по другите, обаче не мога да намеря прясна информация от последните няколко месеца.
Някой може ли да посъветва ?
Газ Bardolini vs. Фобос vs. BRC
Re: Газ Bardolini vs. Фобос vs. BRC
Здрасти,
Аз съм с Бардолини монтирана в Powergas.bg и за сега съм много доволен. Нямам никакви проблеми.
Аз съм с Бардолини монтирана в Powergas.bg и за сега съм много доволен. Нямам никакви проблеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ФОБОС, но не от сервиза в Богров!!! Поразтърси се има доста негативни мнения за този сервиз 

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
все едно е да зададеш тема:
лада vs. москвич vs. мерцедес. Една от марките не се вписва отникъде...
Има варинат БРЦ да е с японски инжектори( като инжекторите са си точо инжектори, а не обикновени газови клапани) кейхин, но по принцип всичко е италианско.
лада vs. москвич vs. мерцедес. Една от марките не се вписва отникъде...
Има варинат БРЦ да е с японски инжектори( като инжекторите са си точо инжектори, а не обикновени газови клапани) кейхин, но по принцип всичко е италианско.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Може ли да споделите повече мнения за POWERGAS? Благодаря!
Аз съм с БРЦ (Дружба), като колата е с ME 7.5 електроника, сменяни турбини, регулатор на гориво, ремапвана и тн.. на газ върви задоволително и за момента не ми е дала проблем. Обаче съм и навъртял доста малко, около 1500км за 1 месец. Разхода е сходен с този на бензин. Общо взето за сега съм доволен. Хората там се справиха с тежката задача 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С Бардолини съм и... абе мани го това.
Колега,няма фобос,нама бардолини.Гледай какви са ти компонентите!Не се лъжи по имена!Обърни внимание на качеството!Виж електрониката какъв клас е!Гледай редуктора да ти храни достатъчно за мощността!Обърни особено внимание на дюзите!Да са бързи,тихи и с дълъг живот.Там две положения няма-кейхин(да не са менте!)и всички други.Въпрос на цена!Добър вариант и не скъпи са маджик джет.Те и редукторите им са за препоръчване.Като цяла система Принс .
Върни се в “Автогазови уредби”