Под скоро разбирам тази година , питах на 2-3 места и мисля че ме товарят или са се вдигнали цените

piter_96 написа:на мен ми излезе към 300(с работата) със бутилка на мястото на резервната гума(втора ръка) и турски испарител и клапан - казаха, че са добри колкото Ловато но на много по-ниска цена. Вече 2 год. никакви проблеми
BG_POLICE написа:piter_96 написа:на мен ми излезе към 300(с работата) със бутилка на мястото на резервната гума(втора ръка) и турски испарител и клапан - казаха, че са добри колкото Ловато но на много по-ниска цена. Вече 2 год. никакви проблеми
![]()
![]()
![]()
Колега не говори глупости
Това, че така са ти казали не значи, че е вярно! Стискай палци и ходи пални една свещ, че си без проблеми с тези турски боклуци
BG_POLICE написа:А БРЦ? И те ли се правят в Турция? А Ланди сигурно и те? Стига глупости, това, че нашия пазар е близо до Турция и че се наводнява с такива боклуци, не значи, че няма и качествена стока!
stefan4o написа:Бе като видя бойлер поставен в хечбек... толко ли не можа да сложиш тороидална и да не си осакатяваш и без това малкия багажник
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта