Газова инсталация
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Газова инсталация
Здравейте съфорумци.Искам да попитам,къде мога в София да намеря евтина газ.Трябва ми газов инжекцион.Имам стара система която трябва да се премахне "Течна фаза" може да се ремонтира но ремонтът и струва 1700лв.Искам да отстраня старата система и мога да я разпродам на части.За да платя новата.Въпросът е сега,че вече дупките са разпробити трабите са прекарани."Ако не стават улейте за траби са прокарани" (Има си спецялни предпазни тунели).И при всички тези фактори отново говорим за цени от сорта на 850лв.Което е чиста измама при положение,че по голямата част е свършена.Интересува ме Газов Инжекцион с бутилка тип резервна гума "На старата пишеше 57л."
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газова инсталация
Темата ти е за раздел куоувам
.Поразрови се из нета има газ-магазини продаватсе предни китове и всякакви работи намираш за какви пари ще ти ги монтират и купуваш.

- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Прав си, пълна измама, повече от 500-600 лева небива да ти искат, все пак трудната работа е свършена, остава леснотията, чудя се защо не го довършиш сам, поне ще го изпипаш както ти харесва на теб ? 

От фобус може да си я купиш нова струва 600 лв и си я монтираш сам разхождаш се до тях да ти направят настроики и си ти.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
И кво ше купиш от ФобУс за 600 лв? Система Фаст, или ФобУс 4? И изпарител Мимгаг или Платинка, рейка Нумеа или нещо още по - бюджетно? А монтажа? Най - вероятно ще го осереш, а като идеш някъде за настройка, ще те пуснат по бързата писта - най ги обичат знайковци, дето все им е скъпо. А като ти се скапе нещо, НЯМАШ гаранция!
С други думи, нахендряш се. Това е мое мнение, както си избереш!
С други думи, нахендряш се. Това е мое мнение, както си избереш!
Ето за един всезнайко които в всяка манджа е меродия да наистина компетентен си по доста неща но не може в сичко да си най- знаещият , а и ако имаш желание един кабел е 70 лв и после няма да даваш пари за настроики и диагностика
А и монтажа сигурно няма да си го направя като при някои мърляч дори и в тяхния монтажен център и дюзите да са ми на 5 см мога да ти покажа пробития колектор от пасат точно на 6 см от дюзите и това в сервиза коино много го хвалят по форомите в горна баня ,а аз ще си смъкна колектора и ще си го пробия на най близкото и удобно място без да вкарвам стружки вътре ти така ли ги правиш.Вече сам си слагах едно бардолини втора ръка отне ми 3 дена аз го взех за 400 че тогава такива бяха цените те ми искат 300 за монтаж при положение че имах инсталаци от нормална газова.Гаранция си имаш .А и човека има цялата инсталация трябва да върже 20 кабела .
Фобус 2
Цената включва:
- Газов компютър, превключвател, кабелен сноп и сензори (Fobos 2)
- Италиански евро нивомер R67-01 OMB, Tomasetto или BRC със сензор за ниво.
- Италиански изпарител Tomasetto, Stefanelli
- Италиански инжектори Rail Apache
- Гаранция две години или 50 000 км. пробег (което от двете настъпи първо)
Цена без монтаж 600 лв без да минаваш с отстъпки и тн а ако имаш и отстъпка още на долу.
Сигурно си в час че на всякъде само за работа искат 300 лв е аз не работя за 300 лв на ден та ако ще една седмица да си го правя.
А и монтажа сигурно няма да си го направя като при някои мърляч дори и в тяхния монтажен център и дюзите да са ми на 5 см мога да ти покажа пробития колектор от пасат точно на 6 см от дюзите и това в сервиза коино много го хвалят по форомите в горна баня ,а аз ще си смъкна колектора и ще си го пробия на най близкото и удобно място без да вкарвам стружки вътре ти така ли ги правиш.Вече сам си слагах едно бардолини втора ръка отне ми 3 дена аз го взех за 400 че тогава такива бяха цените те ми искат 300 за монтаж при положение че имах инсталаци от нормална газова.Гаранция си имаш .А и човека има цялата инсталация трябва да върже 20 кабела .
Фобус 2
Цената включва:
- Газов компютър, превключвател, кабелен сноп и сензори (Fobos 2)
- Италиански евро нивомер R67-01 OMB, Tomasetto или BRC със сензор за ниво.
- Италиански изпарител Tomasetto, Stefanelli
- Италиански инжектори Rail Apache
- Гаранция две години или 50 000 км. пробег (което от двете настъпи първо)
Цена без монтаж 600 лв без да минаваш с отстъпки и тн а ако имаш и отстъпка още на долу.
Сигурно си в час че на всякъде само за работа искат 300 лв е аз не работя за 300 лв на ден та ако ще една седмица да си го правя.
- eurogas
- Контакти:
Стига сте писали небивалици, никаква гаранция нямаш ако си монтираш сам Фобос, дори в някой сервизи които монтират гаранцията няма да важи ако сервиза не е оторизиран, за София оторизирани сервизи освен официалния на Богоров са само два, единия е Еврогаз в Горна Баня и другия е Пан сервиз, така че внимавайте да не попаднете на самозвани монтажници, след това при проблем със системата във Фобос няма да ви уважат гаранцията, който невярва може да попита.
Колега djshomi, колкото до дупченето на колектора, в моя сервиз в Горна Баня това се прави под налягане, подаваме сгъстен въздух в колектора и при дупчене алуминиевите стружки изхвърчат навън, така че не се притеснявай не се налага демонтаж, мърлячите ги търси в други сервизи, а това дали продупчването с няколко сантиметра назад е фатално, не няма никакъв проблем, и ако наистина си монтирал Фобос при нас отлично знаеш че колата ти работи перфектно.
Колега djshomi, колкото до дупченето на колектора, в моя сервиз в Горна Баня това се прави под налягане, подаваме сгъстен въздух в колектора и при дупчене алуминиевите стружки изхвърчат навън, така че не се притеснявай не се налага демонтаж, мърлячите ги търси в други сервизи, а това дали продупчването с няколко сантиметра назад е фатално, не няма никакъв проблем, и ако наистина си монтирал Фобос при нас отлично знаеш че колата ти работи перфектно.

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
eurogas написа:... в моя сервиз в Горна Баня това се прави под налягане, подаваме сгъстен въздух в колектора и при дупчене алуминиевите стружки изхвърчат навън ...
Това трябва да се види. Сигурно преди това махате разпределителния вал, за да сте сигурни, че всмукателните клапани са затворени и няма откъде да издиша освен от дупките?
Колега бардолини е монтирано и никъде не съм казал име на сервиз не знам защо се засягаш пък може и да си припознал твоя знам ли. Защо ли производителя вика дюзите да са до 3 сантима наи много а в сервизите викат няма проблем.Този производител явно не разбира .Аиде с здраве пък да видим колегата какво е сложил и къде и отзиви за това.
- eurogas
- Контакти:
Ами то хубаво не си казал къде е монтирана системата, ама в Горна Баня единствения сервиз за газ е Еврогаз, така че в случая няма какво да припознавам, и понеже ние работим перфектно няма как да има забележки по монтажа, колкото до сантиметрите, според мен преувеличаваш защото на този мотор всичко е прекалено елементарно, колектора е открит и съвсем лесен за дупчене и няма логика да е продупчен на 5 см.
Но въпреки това твърдя че на твоя двигател дори при десет сантиметра разлика няма да има никакъв проблем, при нас правиме доста сложни коли, Ягуяр, Лексус, новия ML, X5, имаме над 15 годишен опит, има двигатели които не понасят и сантиметър разлика, понякога се налага да дупчиме главата а не колектора, всичко се разглобява дупчи се и се сглобява, но това се налага при по-сложни мотори, твоя не е такъв.
Но въпреки това твърдя че на твоя двигател дори при десет сантиметра разлика няма да има никакъв проблем, при нас правиме доста сложни коли, Ягуяр, Лексус, новия ML, X5, имаме над 15 годишен опит, има двигатели които не понасят и сантиметър разлика, понякога се налага да дупчиме главата а не колектора, всичко се разглобява дупчи се и се сглобява, но това се налага при по-сложни мотори, твоя не е такъв.

Оки ще снимам паспорта и колектора защотото колата вече не е сред живите.Но това другата седмица и ще посна снимки .Няма проблем аз не съм я карал с тази газова и въобще на новата кола си е сложена на 2 см от дюзита а и няма какво да спорим просто ми направи негативно мнение за монтажа както каза не е проблем да се сложи там където му е мястото.Поздрави
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
eurogas написа:Ами то хубаво не си казал къде е монтирана системата, ама в Горна Баня единствения сервиз за газ е Еврогаз, така че в случая няма какво да припознавам, и понеже ние работим перфектно няма как да има забележки по монтажа, колкото до сантиметрите, според мен преувеличаваш защото на този мотор всичко е прекалено елементарно, колектора е открит и съвсем лесен за дупчене и няма логика да е продупчен на 5 см.
Ето това изказване ме ядоса доста.В момента колата ми дава 101,364 коня,на дино.Ще дойда при вас професионалистите и искам да ми сложите газ.Така,че след поставянето стойностите да са същите.Айде да видим какво ще ми кажеш за да мога да те оборя

- eurogas
- Контакти:
Какво пък те ядоса толкова много, да не си бил ядосан преди да седнеш да четеш, според мен написаното няма начин да ядоса никого ??? 

- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами какво мислите за обикновенна газова? Ще стане ли? Смисъл аз знам,че ще стане.Въпроса е колко ще навреди на колата.Тя е 1,6 уж 101 коня но няма много мощност двигателя вече е бил издухан от едни тъпи смешници.Та мисълта ми е какво мислите
Върни се в “Автогазови уредби”