Дайте идея а аз ще пробвам всичко възможно

microelement написа:колата си върви добре и всичко е 6 стига да не я оставя на място...няма никакви тихи обороти.Газта е слагана отдавна а сега само обслужих нещата...а преди да сменя гореизброените колата не се е движила няколко години.плочката на газта е добра не е причината в нея
microelement написа:колата си върви добре и всичко е 6 стига да не я оставя на място...няма никакви тихи обороти.Газта е слагана отдавна а сега само обслужих нещата...а преди да сменя гореизброените колата не се е движила няколко години.плочката на газта е добра не е причината в нея
stefan4o написа:microelement написа:колата си върви добре и всичко е 6 стига да не я оставя на място...няма никакви тихи обороти.Газта е слагана отдавна а сега само обслужих нещата...а преди да сменя гореизброените колата не се е движила няколко години.плочката на газта е добра не е причината в нея
В Плевен има един колега от форума, който може би ще ти удари рамо, но предполагам срещу съответно заплащане от твоя страна. Потърси малко из раздел "АГУ", има руски автомобил на аватара си
Сменявани ли са мембрани на изпарителя?
microelement написа:Мембраните са сменени + гаранция за работата на изпарителя 1 година (дават ми я от сервиза където ги смених) отгоре на всичко мембраните не са български или турски защото струваха доста пари.
microelement написа:Мембраните са сменени + гаранция за работата на изпарителя 1 година (дават ми я от сервиза където ги смених) отгоре на всичко мембраните не са български или турски защото струваха доста пари.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта