ще ти кажа което е лошото.
лошото е че ако имаш пари да купуваш такива коли примерно през три години и ги караш много примерно по 100хиляди на година знаеш ли колко ще ти пука за газта.ама точно николко.познавам хора имат пари въртят си бизнеса,купуват си колите и си ги карат.познавам и други също много готини хора,работят си,обаче наследил апартамент от леля си примерно продава го и опа кво да правим дай нещо тарикатско да вземем,изръси една торба пари за нещо подобно и какво става след една до две години колата,която преди 2 години е била една прекрасна три годишна а6 ца ,или тогавашния актуален пасат или някое бмв ,та колата се е превърнала в строшена, ожулена и изкъртена кочина,без платен данък,преглед,каско,с масло и ремъци никога не сменени,със странно виене от скоростанта кутия и подобни.защото човека няма пари и за гориво следкато е изпукал лесните пари.
имам и познати с не особено големи заплати,взели потребителски кредити и се метнали на скъпа за подръжка кола,и се получава същото.
дори ми се е случвало пътувам с човек с много хубава уж кола,но в окаяно състояние защото едва има пари за гориво и ни се откачи единия амортисьор в движение...раздели се на две толквоа беше изкъртен..
има ли нужда да обяснявам кое е лошото от изгъзици по скъпи коли?
аз сигурно имам повече пари от този,на който му се откачи амортисьора,но карам стара кола и освен че тук таме ме изненадва от годинките си ,си я подържам и нещо да хлопне и го оправям и до сега на пътя не съм оставал.дори да се появява нещо по-често ремонтите са лесни и евтини и като теглиш чертата си доволен.мога да си позволя и нешо по-ново но няма смисъл да набивам парите за кола,с която така или иначе ще се возя.нали всеки си решава за себе си,но е смешно туарег на лизинг с газ и дори нямаме пари за лизинга,а какво остава да караме.ако си човек ,който има възможност за тази кола никога няма да се занимаваш с газ.твърдя го защото имам супер много познати от общи работници и бармани до бизнесмени,професори,хора на науката,изкуството и какви ли не.близак съм и с хора с 400лв на месец и с такива,които правят петцифрени суми ,и знам кой как мисли и какво прави.затова съм абсолютно убеден в думите си.
поздрави