питам ви защото в софия като заредя,ще стигна до там но за връщане няма да ми стигне метана,а резервоара за бензина ми е 10л.дано да има метан станции но за всеки случай ще взема една туба.
Значи нямаш ядове това ще ти стигне за 100км ,ако опредш до бензин при първата бензиностанция доливаш пак бензин и така.Наясякъде има бензиностанции през 40км най-много.
За тези които са решили да пътуват из тези страни реших да дам малко инфо за метан станциите: В сърбия има 3 или 4 метан станции,аз лично заредих на тази в Белград.Намира се на ул. Omladinskih brigada 102 GPS координатите и са : N 44.48.795 / E 020.23.695, На сфетофара където се завива за метана има голям РОДИЧ МАРКЕТ отляво,а от дясно е Бизнес парк ТЕЛЕНОР кара се малко навътре около стотина метра от ляво след маркета е метанстанцията.Не може да се плаща в евро,затова или си сменете пари или плащайте с карта. Не съм доволен от метана там ,защото и на отиване и на връщане минах по 250-260 км. с едно зареждане. Момчето там ми каза ,че има една в Панчево и една в Крушевац