Golf 4 101 коня - газово
Golf 4 101 коня - газово
Здравейте момчета (и момичета ако има) ! Това ми е първото участие във форума, така че не се сърдете ако нещо не ми е наред
. До преди 1 седмица бях почти горд притежател на VW Golf II, но мн се чупеше горкия и го продадох. Сега мисля да си взимам Голф 4. Та въпроса ми е Голф 4 на цена около 4500 добър вариант ли е ? И още нещо - тези които са 1.6 101 коня... моно ли са или пълна инжекция ? Питам защото ми е интересно дали може да се сложи нормално газово или трябва да е инжекцион.

- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 101 коня - газово
Задължително сложи газов инжекцион,не че с обикновенна газова не става,но ще ти побелее косата от ядове с нея.Слагай инжекциона и карай смело с разход и вървеж,подобен на бензина. 

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Конкретно за този мотор(1.6,101кс) доста е изписано поразрови се с търсачката.Инжекцион е газовата също трябва да и ГИ(газов инжекцион) погледни няколко теми надоло един колега с голф3 е обяснил защо.Слабо място на този двигател е ск.кутия до около 2001г.За цената нищо немога да кажа-екстри,година,3-5врати,състояние факторите са много.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако попаднеш на супер запазен екземпляр криво ляво става,но иначе по-добре се ориентирай към друга марка...не че е толкова лоша колата,просто щом си сменил старата,защото само се е чупила,няма да си доволен да вземеш "нова",която прави същото,само че с цена на ремонта х2,х3 и тн.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Абе тоя мотор не знам как е на голф, ама пасата умира.
Пълен инжекцион е и препоръчват да е такава и газовата.
Моят е с обикновена, ама си е риск, а и малко го спъва.
Пиши в търсачката има много писано за 1.6 мотора.
Пълен инжекцион е и препоръчват да е такава и газовата.
Моят е с обикновена, ама си е риск, а и малко го спъва.
Пиши в търсачката има много писано за 1.6 мотора.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
пасатора е доволно по-тежичък от гоуфъ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
ммм колко да е доволно?след като приказваме на изуст можем да проверим че голф 4 1.6 е 1100кг,а пасат б4 за 1.6 не знам,но 1.8 беше 1150кг..1.6 на пасата няма да е повече от 1.8 нали?...но дори и да са еднакви разликата е 50-60кг.
пасата е тежък с тди....
пасата е тежък с тди....
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Става без проблеми и с обикновена газова. Освен моето моторче, още няколко съм газифицирал така. Ще ти побелее главата по - скоро от калпаво монтиран и настроен ГИ, отколкото с обикновена газова. Още повече, че на ГИ - то се отразяват всички дефекти по сензорите на бензиновата част.
А добрите газаджии ще ги научиш с портфейла си.
А добрите газаджии ще ги научиш с портфейла си.
Колегииии ... чак сега видях че не съм казал какво стана на края ... взех си 1.9 TDI 110 hp
за сега ми е много по-доволно от колкото на газ или бензин. Единствения проблем е, че не мога да свикна със мъркането на дизела 

Върни се в “Автогазови уредби”