Здрасти!
От скоро съм собственик на VW Passat B4 Syncro с 2Е двигател.Решил съм да слагам газов инжекцион и молбата ми е ако има някой,който да знае читав сервиз в Бургас да сподели,че се притеснявам някой "майстор"да не си остави ръцете и да се чудя после как да го оправям.
Мерси предварително!

Газов инжекцион в Бургас
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Здравей и честито за придобивката!
Мога да ти препоръчам едно сервизче, което се намира до сервиз Фулда в Славейков. Ламаринините гаражи втори или трети под ред може и да те заблудя. Двете момчета се казват Николай и Илия.
Аз лично си сложих при тях газта преди повече от година, и мога да кажа само положително отзиви за тях. Монтажа е много качествен.
Като инфо само ще споделя, че работят с няколко автосалона и монтират газови на чисто нови коли, и гаранцията се признава.
Успех с избора!
Мога да ти препоръчам едно сервизче, което се намира до сервиз Фулда в Славейков. Ламаринините гаражи втори или трети под ред може и да те заблудя. Двете момчета се казват Николай и Илия.
Аз лично си сложих при тях газта преди повече от година, и мога да кажа само положително отзиви за тях. Монтажа е много качествен.
Като инфо само ще споделя, че работят с няколко автосалона и монтират газови на чисто нови коли, и гаранцията се признава.

Успех с избора!
Re: Газов инжекцион в Бургас
Аз мога да ви препоръчам един сервиз ,до Невтохимик.Монтираха ми Ланди и съм много доволен май Стоян се казваше собственика.Газовото ми излезе 1200 лв за пасат 1,8 Т 

- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
За мен Илия е най-добър, ето му сайта, разгледай галерията какви чудовища е правил. http://autogas-bg.com/gallery.html 

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото знам от познати който са слагали газови инжикциони има два серзива от който са доволни,единия е в Кумлука след Лукоила в дясно мисля че се казваше Техногаз,другия е до Стадион Нефтохимик. 

Върни се в “Автогазови уредби”