zvera92 написа:дали може примерно като няма никаква газ в бутилката и заредиш за 5 лева,да се измени разхода на гориво,отколкото като е пълна бутилката.Тези показания са на ГАЗ! Поздрави
zvera92 написа:Колеги,не знам какво става от известно време ,но голфа направо харчи като ЗИЛ.Преди 2 месеца последно го засичах и ми гореше 8,1.Но сега заредих за 5 лева нулирах километража и изминах 18 км. ,което като го сметна ми излиза 19/100![]()
.Според мен не е възможно ,но да питам по запознатите,дали може примерно като няма никаква газ в бутилката и заредиш за 5 лева,да се измени разхода на гориво,отколкото като е пълна бутилката.Тези показания са на ГАЗ! Поздрави
muns61 написа:zvera92 написа:Колеги,не знам какво става от известно време ,но голфа направо харчи като ЗИЛ.Преди 2 месеца последно го засичах и ми гореше 8,1.Но сега заредих за 5 лева нулирах километража и изминах 18 км. ,което като го сметна ми излиза 19/100![]()
.Според мен не е възможно ,но да питам по запознатите,дали може примерно като няма никаква газ в бутилката и заредиш за 5 лева,да се измени разхода на гориво,отколкото като е пълна бутилката.Тези показания са на ГАЗ! Поздрави
Засечи разход на бензин.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта