ТАП-кой е подходящ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
4i4o-dido
Автомобил: POLO 1.6 6N
Двигател: AEA 1995
Контакти:

ТАП-кой е подходящ?

Мнениеот 4i4o-dido » Пон 28 май 2012 18:21

Пред дилемата съм-кой от двата да взема-на Ренел или на Румен от Рено форума?
Polo-1.6,AEA,75кс,моно.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: ТАП-кой е подходящ?

Мнениеот stefan4o » Пон 28 май 2012 18:26

Ако искаш на Рунел мога да те уредя с един mhihi Смятам да взема тапчето на Румен и да опитам с него, но е малко по-скъп от рунелския :beer Според това, което ми каза за новия си модел звучи обещаващо, но докато не го монтирам на колата си и не й направя настройка + проба и засичане не се наемам на коментари. Иначе пичовете от рено-форума са доволни от този на Румен. Но българин дето да е дал пари за нещо и да се излъже да каже, че е недоволен (т.е. се е набутал или са го прецакали) - рядко се среща mhihi . Нека не прозвучи като реклама, но от телефонния разговор, който проведох с Румен ми стана ясно, че този човек определено знае какво да прави и ако е вярно това, което казва - не само, че знае, ами го е и постигнал :wink:
Който и да купиш от двата - задължително се прави нова настройка на газовата след монтирането му. Иначе ефекта е 0 :wink:

nikigada
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikigada » Вто 26 юни 2012 22:22

Здравейте колеги, как може да се свържа с Румен от Рено форума. Някакви координати-телефон са добре дошли, искам да сложа ТАП на моята кола. Бях решил да е на Рунел но вече не ми се чака да ги произведат. Колата ми е Голф 3 двигател AFT с обикновена газова. До колегата stefan4o - твоя ТАП на Рунел продава ли се все още?

Благодаря!

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 26 юни 2012 22:33

Здравей,
координатите на Румен ги имаше нейде из Рено форума, потърси из темите му.
Относно моя тап - да, продава се все още :wink:

passat92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat92 » Сря 27 юни 2012 19:22

Аз си купих един ТАП май на Рунел беше и мога да кажа че нямаше никакъв ефект. Може и да е защото не съм правил допълнителна настройка.
Ходих на сервиза в Младост3 СБА, но там даже не ми погледнаха ТАП-а и въобще не останах доволен от вниманието което ми отделиха.
Ако някой знае сервиз където ще отида и ще ми обърнат достатъчно внимание и да ми настроят колата на газ ще съм много благодарен.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 27 юни 2012 19:45

passat92 написа:Аз си купих един ТАП май на Рунел беше и мога да кажа че нямаше никакъв ефект. Може и да е защото не съм правил допълнителна настройка.

Няма как да си доволен. След даване на по-голямо предварение задължително се донастройва колата. По-голямото предварение от своя страна позволява колата да се кара с малко по-навити кранчета при запазена същата динамика :wink: Т.е. сместа като качество малко обеднява, което чисто теоретично значи само едно - малко по-нисък разход при същите условия. :wink:

Върни се в “Автогазови уредби”