искам да ви попитам за едно ловато, вакумно на 2 години и половина и 60тина хиляди километра.Колата се кара абсолютно всеки ден.
Какво ме притеснява..ами от няколко дена взе да ми прави следния номер от време на време около 2-3 пъти на ден празния ход ми пада на 500 оборота някъде и почва да тресе,след няколко паления и гасения се оправя.Също забелязах че се оправя ако се изрежда на няко светофар до червеното и после оборотите си заспиват на около 800.Принципно са ми 800, но от тия няколко дни понякога седят на 900,понякога на 700.Опитах се малко да ги вдигна от винта след първия такъв номер,но не знам...гледах много внималтно маркучи и всичко нещо да не изпуска газ,да не смуче въздух.Според мен е ок.В двигателния отсек не мирише на газ.На безнин е ок.По заплавено всичко е на не повече от 10 хиялди км(свещи,палец,кабели,капачка,абе всичко).Въздушен филтър е на няма и 1000км.За разход не знам защото това го прави от 2-3 дни за които съм минал 190км градско и не съм зареждал още,но по стрелката като гледам имам още газ не е да свършва.
Дали изпарителя е почнал да си заминава или имам някакъв друг проблем.
А и друго може и да си въобразявам но примерно като спра и нещо тръгна да свалям от бгажника и не съм загасим мотора съкяш ми се струва че мирише отзад повече на газ от преди, но може и да си въобразявам...