Газов инжекцион FOBOS,Eurogas,ROMANO или LANDI RENZO
- emilstankov
- Автомобил: 2.3 V5 4Motion
- Двигател:
- Контакти:
Газов инжекцион FOBOS,Eurogas,ROMANO или LANDI RENZO
Здравей те на скоро се регистрирах в форума и ако някои може да ми помогне с избора на газов инжекцион ще съм много благодарен става въпрос за VW Pasatt 1999 2.3i V5 150 к.с изчетох доста неща в форума но така и не мога да реша кои е най добрия за този мотор,разбрах че най важното е кой ще го монтира намерих най добрия в моя град но не мога да реша кой от тези да монтират ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с избора.
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Re: Газов инжекцион FOBOS,Eurogas,ROMANO или LANDI RENZO
Мотора ти е съвсем лесен за газифициране, единственото важно нещо е да се свали целия колектор с всичките му секции, и да се пробие максимално близо до бензиновите инжектори, съшо и изпарителя да е малко по-мощен от стандартните, иначе в електрониката му няма нищо трудно и работи прекрасно на газ.
Избора на марка зависи от това колко пари ти се дават, според мен е най-добре майстора към който си се насочил да избере марката, иначе може да го накараш да монтира нещо което не познава добре, опита с дадена марка е въпрос на многогодишна работа и хиляди монтажи.
Избора на марка зависи от това колко пари ти се дават, според мен е най-добре майстора към който си се насочил да избере марката, иначе може да го накараш да монтира нещо което не познава добре, опита с дадена марка е въпрос на многогодишна работа и хиляди монтажи.

Върни се в “Автогазови уредби”