Изпуска ми бутилката. Старата сонда е, 2те кранчета са затворени. И въпреки това съска.
Газовата не се ползва от седмица, а бутилката събра 27 литра при пълненето (ще се правят промени по газовата и в момента изпарител няма).
Та колата е с махнати уплътнения и заключена. Уплътненията ги свалих, за да може да изпусне газта извън купето (пода е плосък и би трябвало да си излезе навън). Какво да правя?
Не мога да я запаля, защото ме е шубе.
Не мога да пусна май свободно всичката газ навън, защото съм на паркинг сред коли (поне не е подземен).
Звънях на газаджии и получих съвет да изпусна част от газта навън, но пак ме е шубе. Няма кой да дойде, щото където и да звънна не работят или не им се разкарва.
Предполагам е качила налягане и е отворил клапана за над 27 бара. Ама т'ва как да го реша сега без да е опастно?
Помощ за сериозен проблем - изпускаща бутилка
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за сериозен проблем - изпускаща бутилка
Питай пожарникар!!!
Съвсем сериозно.
Ако изпускаш,трябва да е много бавно, малко по малко!НЕ Е ШЕГА РАБОТА!

Ако изпускаш,трябва да е много бавно, малко по малко!НЕ Е ШЕГА РАБОТА!
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ще ме дръпнат до къра. Там ще пусна газта. Т'ва измислихме последно. Ако можех бих свалил цялата бутилка, ама къра е далече, до там няма с к'во да я занеса...
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Оправихме работата. Съскаше малко и по-запознатите казаха, да я караме на къра. Откачихе бутилката там, видя се, че кранчетата работят и че съска между сондата и бутилката и направо ми взеха бутилката
. Ще сменят сондата и ще си я монтирам обратно.

Върни се в “Автогазови уредби”