Здравейте, казаха ми, че от тази година са отпаднали прегледите за газовите уредби. Включвали се в общия технически преглед. Понеже на колата ми изтече на 17.07 за газовата, а е минала общ преглед през април и не съм запознат какъв е регламента, се обръщам към Вас?
Благодаря!
Преглед на газовата уредба
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
Re: Преглед на газовата уредба
вече няма преглед на газовата,само технически на аавтомобила и паспорта на газовата да си го носиш в колата
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Вече няма пунктове за предглед на АГУ..... Предлега на АГУ го минават при преглед на колата... Като прегледа на бензинови и дизелови двигатели струва 36лв... А на коли с монтирани АГУ се оскъпява със 6лв демек 42лв неискат и паспорта на бутилката
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Дааа, ама на мен ми го поискаха паспорта. Не че написаха нещо де ама викат: дай ми и паспорта (да се има предвид, че прегледът ми беше минат миналата година април и беше валиден до тази година април, но тъй като ходя често до газаджиите и си ми правят проверка и затова не съм минавал на документалния преглед
)
P.P.: И аз не бях разбрал хубаво, че в последния момент баща ми ме светна иначе щяха да ми вземат парите на общо основание в пункта на Южен
)))

P.P.: И аз не бях разбрал хубаво, че в последния момент баща ми ме светна иначе щяха да ми вземат парите на общо основание в пункта на Южен

- predat0r
azrod написа:Дааа, ама на мен ми го поискаха паспорта. Не че написаха нещо де ама викат: дай ми и паспорта (да се има предвид, че прегледът ми беше минат миналата година април и беше валиден до тази година април, но тъй като ходя често до газаджиите и си ми правят проверка и затова не съм минавал на документалния преглед)
P.P.: И аз не бях разбрал хубаво, че в последния момент баща ми ме светна иначе щяха да ми вземат парите на общо основание в пункта на Южен)))
Къде го мина колега прегледа.... Аз го минах в Долни Воден.... Но и в Галакси не го искат.....
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Не съм го минавал в Асеновград. Тука до КАТ го минах УЖ при познати да не ме заяждат за глупости (че имам малко забележки отпред по капака...), а не знам дали сте запознати, но могат да откажат за всевъзможни глупости и да ти вземат 10 лева връщайки те да си доопаравиш еди кво си 
Случвало ми се е преди три години на служебния пасат да ме върнат, че нямал катализатор и бил кофти външния му вид при все, че имаше тук там леееки ръждички но само ръжда без прогнило и дупки
)) . Тея до Баумакса не знам опелите тогава как ги пускат да минават преглед 

Случвало ми се е преди три години на служебния пасат да ме върнат, че нямал катализатор и бил кофти външния му вид при все, че имаше тук там леееки ръждички но само ръжда без прогнило и дупки

- predat0r
Другия път го мини в Асеновград прегледа миналия ден ти видях колата паркирана на паважната улица не е лоша количката толкова че чак да те върнат
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де, в крайна сметка задължително ли е да имам паспорт на уредбата? Аз имам и съм минал ГТП .Въпроса е могат ли катаджиите да го искат? Защото ми го искаха,а аз точно тогава го бях забравил вкъщи при големия талон.Та стана малко разправия...Въпроса е конкретно за пред катаджиите как е случая?
- predat0r
От пунктовете за ГТП казват че паспортите отпадат..
И да не отпадат аз пак нямам паспорт и никога не ми са го искали някъде 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Паспорта отпада но на 5 години искат водна проба на бутилката или пък некъв тест,не знам с това как ще се оправяме.
- rosi17go
- Автомобил:
- Двигател:
А за метановите уредби ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз днеска минах преглед направиха ми прегледа на колата 40 кинта ама на газовата нищо не правиха и в паспорта нищо не ми писаха и ги питам дали ще ми проверяват газовата тоя вика ми тука нямаме такава техника има разминавания в закона незнам си кво си и сега незнам какво да правя трябва ли да търся някъде да ми го правят тоя преглед или .... като видя светлините на патрулката в огледалото да натискам газта 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
прегледа н колата значи,че ти е проверена и газовата.Това е новото 20,с паспортите вече можем да ходим в гората на зор....
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Момчета, снощи ме спираха полицаи и ми казаха, че колата никъде не е обозначена, че е на газ. От около месец и половина карам с газова уредба, а като я монтира, газаджията каза, че стикера не бил задължителен, само тряба да си нося паспорта в колата. Следващия месец ми предстои да мина ГТП, там нещо пишат ли в паспорта, лепенка искат ли, измервания, едно-друго... Някой някаква яснота ще внесе ли, да ходя ли да търся лепенка?
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Трябва да имаш лепенка
А паспорт не нося и нямам, имам един стикер на бутилката че е минала преглед и това е.
А паспорт не нося и нямам, имам един стикер на бутилката че е минала преглед и това е.
Върни се в “Автогазови уредби”