Моля посъветвайте за газаджия в Бургас или околността ,който да направи добри настройки на ГИ Фобос сложен на Голф 4 1.6 AKL. Вече ходих на един .Настрои на място.При въпроса ми "Не е ли правилно да се направят в движение настрайките" – вдигане на рамене и " Така е екстра колата".Да но тя си гори 12-13 газ смесено при включен климатроник.Не съм сигурен нормално ли е за 1.6 мотор ,но смятам ,че е доста.Другия проблем който се появи след намесата на "майстора " е ,че при изключване от скорост и завой от по високи обороти се случва да загасне ,което си е неприятно с хидравликата.Моля за съвет.
Поздрави.
Добър газаджия в Бургас?
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: Добър газаджия в Бургас?
ами закарай го на този който го е монтирал да си оправя бакиите и колата градско трябва да гори не повече от 10 газ
Колата я купих скоро с монтиран вече газов инжекцион.Не знам кой го е монтирал.Нямам и наблюдения колко си харчи на бензин за да преценя дали е нормален този разход на газ.За това се обръщам за съдействие да ме насочите към добър и отзивчив газаджия който ще вземе присърце настройките .Който ще повозя колкото трябва...ако трябва и 100-200-300 км ,но да знам ,че са оптимални от към динамика и икономичност.
- MrLover
- Автомобил: Passat
- Двигател: AMX
Аз лично съм много доволен от http://www.autogas-bg.com/ 

За съжаление точно там съм ходил.Имам и една Алфа 156 на метан.И нея там поддържам.Но с разхода на голфа не се справиха.Може вината да не е в тях.
- MrLover
Колега може да прозвучи глупаво, но пробвал ли си зареждане на друга газ станция ? И как е разхода без климатроник ?
За месец и половина от като имам колата съм зареждал само на Лукойл , Шел и ОМВ .разхода е сходен.Без климатроник карам през половината от времето.Главно сутрин или ако някой зиморничав колабира.Минал съм около 2000км.Може да се каже че повечето на климатик.
- MrLover
За смесен разход ми се вижда много, ако е предимно градско е в рамките на нормалното поне за мен!
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кажи къде си ходил за реглаж 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
иди при Станимир
намира се до стадиона в Лазур
виж той какво ще каже по въпроса
намира се до стадиона в Лазур
виж той какво ще каже по въпроса

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и да не се получи обади се да изпием квото има 

- MrLover
Колега засечи я без климатроник и с нормално каране извън града какъв разход дава 

Върни се в “Автогазови уредби”