Проблем с вакумен изпарител
Проблем с вакумен изпарител
Здравейте колеги имам един мноо кофти проблем реших да сложа вакумен вместо ЕЛ изпарител на колата си вразвам всичко точно взимам вакум от сервото трагвам да паля неще минавам на междинка от копчето пали от 3-4 оборот веднага прехварлям на газ колата работи но пусна ли педала веднага гасне и процедурата наново,викам си от изпарителя е отивам сменям го слагам го пак същото взимам 3-ти от един познат пак същото отивам на газаджия и ми вика явно неси за вакумен.... та въпроса ми е какво да правя от каде може да идва тази мизерия ?
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с вакумен изпарител
А ключето старото ли е?
казаха ми че вакумът от сервото бил слаб затова правил такива мизерий какво ще кажете вие.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Не е слаб, мунс те пита за ключето газовото какво ти е.
Да не е от автоматичните, които искат да изфорсираш до дадени обороти и тогава пускат газта.
Ако е такова да речем, в един момент колата работи на двете горива и се удавя безумно.
Това става с вакуумен изпарител и умно ключе.
Да не е от автоматичните, които искат да изфорсираш до дадени обороти и тогава пускат газта.
Ако е такова да речем, в един момент колата работи на двете горива и се удавя безумно.
Това става с вакуумен изпарител и умно ключе.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Е не може втори изпарител да не ти пуска газ, вакуумен.
Махни маркуча към кранчетата, дай на газ и на контакт, и с уста да всмукнеш тънкото маркуче ще чуеш газта как свисти, за празния ход. Бъркаш нещо и то много.
Със сигурност ли е спрян бензина, как е спрян?

Махни маркуча към кранчетата, дай на газ и на контакт, и с уста да всмукнеш тънкото маркуче ще чуеш газта как свисти, за празния ход. Бъркаш нещо и то много.
Със сигурност ли е спрян бензина, как е спрян?
пуска газ но не даржи обороти пусна ли гаста и колата гасне знам че е спрян бендзина понеже след 5-тия опит вече нямах 

Върни се в “Автогазови уредби”