Имам следния въпрос?
Преди 3 дни си сложих газов инжекцио .... но когато пусна климатика след няколко минути започва да ми пищи че ми е свършела гаста и обръща на бензин ??? газ има ( не е пулна ботилкато до горе даже по малко от половината) след извесно време се оправя и ако карам без климатик няма проблем но пуснали пак климатика отново става сущото ( сякаш е свършила газта) ! колата е голф 3 1.6 пълна инженция 1997 година 75 коня !
Някой ми каза на сменя свещи и кабели и щяло да се опрано , но според мен ако е от тях ще го прави и без да пускам климатика ....
някой комежли да помогне ?
проблем с газовото при пускане на климатика !!!???
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: проблем с газовото при пускане на климатика !!!???
не се подава инфо към компа за включен климатик. какъв ти е кода на двигателя АЕЕ или АЕК/AFT?и АЕЕ на ПХ об са 650 об/мин и много ясно, че ще загасва. Явно и климата е насаждан допълнително и автомобила е от Италия
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
kris11 написа:какъв ти е кода на двигателя АЕЕ или АЕК/AFT?и АЕЕ на ПХ об са 650 об/мин и много ясно, че ще загасва. Явно и климата е насаждан допълнително и автомобила е от Италия
AEK/AFT са по 101коня
okidoki написа:колата е голф 3 1.6 пълна инженция 1997 година 75 коня !
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
radi_nrj написа:okidoki написа:колата е голф 3 1.6 пълна инженция 1997 година 75 коня !
Проспал съм го това.
Върни се в “Автогазови уредби”