Газов инжекцион за 1.8Т Landirenzo или BRC

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Газов инжекцион за 1.8Т Landirenzo или BRC

Мнениеот marchq » Чет 30 авг 2012 15:07

Здравейте колеги. Искам да попитам за голф 1.8т (150 коня) какви са ви наблюденията относно изброените газови уредби. Голфа е с спортен панелен филтър, без катализатор и предстой скорошно чипосване 180-185 коня. Спрял съм се на Landirenzo Omegas EVO другата е BRC Sequent 24. Ето информация за Landirenzo Omegas EVO и за BRC Sequent 24 Моля по-запознатите да изкажат техните преки или непреки мнения за конкретните модели. Решил съм се да бъде един от тях другите уредби не ме интересуват. Цените който ми казаха са Landirenzo (монтаж с София) 1450лв с турбо изпарител до 210 коня, с тороидална бутилка и клапан до бензиновата капачка гаранция 24 месеца или 50 000км. И BRC Sequent 24 (монтаж в Пловдив) с тороидална бутилка и клапан до бензиновата капачка гаранция 18 месеца без значение от километрите. Писах си с колегата Smeagol той е с Landirenzo и е много доволен от монтажа, уредбата и поведението на колата. Искам да събера достатъчно сигурни мнения за да реша къде да е газифицирам. И да нямам проблеми с палене, придърпване, голям разход, мощност и т.н. Благодаря предварително на отзовалите се.

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Re: Газов инжекцион за 1.8Т Landirenzo или BRC

Мнениеот zografski » Чет 30 авг 2012 15:16

И аз гледам в момента за ГИ, че ще газифицирам 2.8 V6 4Motion и да ти кажа честно от всички мнения по различните форуми които четох май не е толкова важна марката на ГИ колкото до това къде, и как ще се монтира и настрои дадения ГИ. Иначе и 2те марки са добри, има и хубави и лоши отзиви и за 2те марки, но както казах май най много зависи от това кой ще ти го монтира ГИ.

Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marchq » Чет 30 авг 2012 20:27

Така е колега, но все пак има и значение марката. До колкото разбрах 2те марки са много добри. Мнения за сервиза на Ландиренцо в София намерих и то само добри. За БРЦ имат в София и Пловдив, но в София ми казаха с 200лв повече и затова реших Пловдив хем по-близо хем 200лв по-малко. Други колеги няма ли да изкажат мнение ?

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Чет 30 авг 2012 20:47

Погледни в ауди форума.Там има много изписано за 1.8Т. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=82090 http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=123037

jijane
Автомобил: Караше Honda Civic
Двигател: D14Z4 1998

Мнениеот jijane » Чет 30 авг 2012 20:50

За БРЦ Пловдив мога да ти кажа само, че ако са такива монтажници, каквито са диагностици, значи са пълни некадърници.

Върни се в “Автогазови уредби”